Dokončujeme rezidenci Františkov na Slezské Ostravě

V těchto dnech dokončujeme akci Rezidence Františkov na Slezské Ostravě, kde jsem dodávali kompletní hliníkové výplně otvorů. zdroj: http://www.msstavby.cz  The post Dokončujeme rezidenci Františkov na Slezské Ostravě first appeared on ALFEST LUČINA s.r.o..

projít na článek

Live PESTILENCE: Morová nákaza v Ostravě

Tento večer byl ve slezské metropoli zasvěcen deathmetalovému dýchánku, který se nesl ve skutečně solidně masakrálním pojetí.

projít na článek

Dokončujeme rekonstrukci střechy Kaufland Zlín

Dokončujeme rekonstrukci střechy Kaufland ve Zlíně Článek Dokončujeme rekonstrukci střechy Kaufland Zlín se nejdříve obje

projít na článek

O pohár starosty Slezské Ostravy, 24.5.2014

V Ostravě Muglinově proběhl v sobotu 24.5.2014 závod O Pohár starosty Slezské Ostravy. Závod se měl skládat ze dvou kategorií: ze záchranářské a služební kategorie. Tento rok se ovšem do záchranářské kategorie přihlásil pouze jeden závodník, a to Marcela

projít na článek

Dokončujeme tenisovou akademii v Trnavě (SK)

V těchto dnech probíhávají poslední montáže na výše zmíněné akci. Dodávali jsme atypické prosklené fasádní stěny včetně slunolamů. The post Dokončujeme tenisovou akademii v Trnavě (SK) first appeared on ALFEST LUČINA s.r.o..

projít na článek

i.Dnes se zajímá o Rezidenci Veliš

i.Dnes se zajímá o Rezidenci Veliš Článek i.Dnes.cz najdete zde The post i.Dnes se zajímá o Rezidenci Veliš appeared first on Rezidence Veliš.

projít na článek