Domácí chleba: Fenomén nebo delikatesa?

Ještě před pár lety by se to zdálo jako vtip. Dobrovolně doma péct chléb. Obchody téměř praskají ve švech, jak moc jsou regály plné. A lidé se přesto vracejí k domácí výrobě. Celozrnný, vícezrnný, pšeničný či kváskový. Na co si vzpomenete, to si doma můžete upéct. Poradíme vám, jak moc je to náročné a zda se to vyplatí!

projít na článek

Pečte si podle vlastních představ

Zejména příznivci zdravějšího stravování, kteří si nekupují ani bílý chléb v obchodě, a neuspokojí je ani nabídka různého zdravějšího pečiva v obchodech, by měli zvážit koupi vlastní domácí pekárny. Ale domácí pekárna je i pro všechny, kteří mají rádi c

projít na článek

Domácí prací prášek

Stačí jen pár surovin a můžete si vyrobit domácí prací prášek a možná si pročtěte, co obsahuje váš normální prací prášek. RECEPT NA DOMÁCÍ PRACÍ PRÁŠEK CO OBSAHUJÍ PRACÍ PRÁŠKY? NEKUPUJTE ZAJÍCE V PYTLI! DOMÁCÍ TABLETY DO MYČKY RECEPT a pokud chcete jít

projít na článek

Davelské párty párečky

RECEPT na 10 ks Co budeme potřebovat Suroviny na párty párečky: 10 ks Davelských Vídeňských nebo Spišských mini párečků 10 ks toustového sýra 10 plátků toustového chleba (amerického typu) 2 vajíčka strouhanka na obalení olej na smažení

projít na článek

Ako upiecť chleba z ovsenej múky?

Používanie ovsenej múky pri pečení chleba prináša niekoľko výhod, a to nielen pre vaše zdravie, ale aj pre vaše kulinárske zážitky. Ovsená múka poskytuje vlákninu, bielkoviny a živiny, ako je mangán a selén, ktoré podporujú zdravie a pohodu tráviaceho tra

projít na článek

Věděli jste, že ?

… Vozka (1377 m n.m.) je kamenný útvar v pohoří Jeseníků? Převládajícími horninami jsou ruly a svory. Turisticky i přírodně zajímavé jsou 7 m vysoké skály na vrcholu, ve kterých se hojně nachází minerál staurolit. podle pověsti Vozka vznikl tak, že přes

projít na článek