1 lžíce octa 50 ml vody 200 g cukru potravinářské barvivo (není nutné) V hrnci smícháme ocet, vodu a cukr a dáme vařit při střední teplotě.Postupně se hmota karamelizuje a hnědne. Uvedeme do varu a vaříme asi 3 minuty…
Základem pudinkového krému je samozřejmě pudink. Příchuť pudinku volíme dle svého přání, na výběr dnes máme velké množství lákavých chutí – banánová, jahodová, malinová, citronová, karamelová, čokoládová či tradiční vanilková. Pudinkový krém můžeme využít
projít na článekVýroba domácí šunky je v podstatě návratem k tradicím minulého století. Připravte si kvalitní domácí šunku a k tomu domácí chléb s vysokým obsahem vlákniny. Na rozdíl od hotových produktů budete přesně vědět, co v šunce je. A hlavně oceníte chuť, která je
projít na článekKlíčové události • Slovensko: Hrubý domácí produkt ve 2. čtvrtletí vzrostl 0,4 % k/k a 2,5 % r/r. • Eurozóna: Hrubý domácí produkt ve 2. čtvrtletí vzrostl 0,2 % k/k a 1,1 % r/r. Průmyslová produkce v červnu poklesla o 1,6 % m/m, respektive 2,6 % r/r. • Ně
projít na článekMnoho lidí se vrací ve své výživě ke kořenům a původním tradicím. Nejinak je tomu v současnosti i s domácí šunkou. Pro tyto účely je zde vynikající pomocník do domácnosti – domácí šunkovar. Jak se v něm dá připravit zdravá šunka z pravého masa, se podívám
projít na článekKlíčové události • ČR: Hrubý domácí produkt ve 3. kvartále +0,4 % k/k a +2,3 % r/r. • Německo: Hrubý domácí produkt ve 3. kvartále -0,2 % k/k a +1,1 % r/r. • Polsko: Hrubý domácí produkt ve 3. kvartále +1,7 % k/k a +5,7 % r/r. • Eurozóna: Hrubý domácí pr
projít na článek