Domácí pískovačka

A tak se mužové naši silní musí leckdy spokojit s málem. Jsou moc rádi, když mají dvorek a garáž. To jim stačí ke štěstí. A hned si do té garáže začnou cpát spoustu věcí, na což manželka nenahlíží právě přívětivě, protože tam má být auto a ne skladiště. Muž vysvětluje, že tam bude pracovat a vydělávat peníze po víkendech, což manželku uklidní, neb má zálusk na nový kožíšek. Kutil si tam tedy vozí věci a pak už jen kouká co mu chybí. Pískovačka, tu musí mít. Jenže jak to udělat? Nakonec tajně rozbije prasátko a jde vybírat vytoužený nástroj. Pokud nevíte, co to pískovačka je, tak to lze definovat jako něco, co pod tlakem fouká brusivo a dá se tak tím šetrně odstranit například starý nátěr. Používá se v autolakovnách, a ještě na dalších místech, kde je třeba něco z povrchu odstranit. Protože tuto věcičku nemá každý, dá se s ní vydělávat pěkné peníze. Jenže to musí být pořádný stroj od poctivého výrobce, a ne nějaký šunt koupený někde na černém trhu. V každém případě můžeme doporučit tyto aparáty firmy, která je vyrábí a má je nejlepší v Evropě a snad i na celém světě. Můžete se sami přesvědčit na jejich webových stránkách, na které se dostanete klikem na tento odkaz-certifikace Pískovačky. Tato firma je na trhu spoustu let a nevyrábí jen ty mobilní, ale vyrobí také boxy, kde jde vše rychleji, ale třeba mít na ně místo. Pokud je máte a chcete se tím profesionálně živit, není pro firmu problém vám dodat to, co byste si přál s hodně dlouhou zárukou. Zcela jistě vás bude zajímat spousta další věcí, jako například ceny, obrušovací materiál, možnost pronájmu a tak dále a tak dále. To vše se na zmíněných webových stránkách dozvíte. Pokud to třeba nenajdete, nebo budete chtít vědět ještě něco navíc, tak je tam uvedeno i telefonní číslo. Na to si můžete zavolat a ptát se. Budou vám odpovídat zkušení odborníci. Článek Domácí pískovačka se nejdříve objevil na Danima.

  • Web: Danima
  • Aktualizace: 10.7.2024
projít na článek

Domácí prací prášek

Stačí jen pár surovin a můžete si vyrobit domácí prací prášek a možná si pročtěte, co obsahuje váš normální prací prášek. RECEPT NA DOMÁCÍ PRACÍ PRÁŠEK CO OBSAHUJÍ PRACÍ PRÁŠKY? NEKUPUJTE ZAJÍCE V PYTLI! DOMÁCÍ TABLETY DO MYČKY RECEPT a pokud chcete jít

projít na článek

Pálivé domácí papričky

Již tento víkend se můžete těšit na domácí papričky s domácím knedlíkem. Přivezeme i domů!!...

projít na článek

Z MČR družstev vezeme stříbro, na soupeřově domácí půdě jsme vlastně tak nějak neprohráli

V sobotu 17. září vyvrcholila na stadionu pražské Dukly letošní domácí soutěž družstev. Na Mistrovství ČR jsme přijeli jako obhájci mistrovského titulu z posledních tří let a jako čerstvý, již čtyřnásobný vítěz extraligy. Naším cílem bylo samozřejmě uspět

projít na článek

Humpolec otevírá nejen domácí autokrosovou sezónu 2022

Po zimní pauze zahajuje sezóna autokrosu v Humpolci, kde odstartuje nejen domácí mistrovství, ale také FIA Zone Central Europe a kartkrosový Mascom Cup.

projít na článek

Tiskl jsem zase jednu fajn domácí fotosérii

Tisknul jsem domácí foto výstavu The post Tiskl jsem zase jednu fajn domácí fotosérii first appeared on FOTOOBRAZY Praha.

projít na článek