Domácí zákusky od Aničky

Novinkou v našem hotelu jsou domácí zákusky, které peče šikovná cukrářka Anička. Přijeďte se o tom přesvědčit a ochutnat její vyhlášený štrúdl, bábovku nebo Raffaelo dort. The post Domácí zákusky od Aničky appeared first on Hotel Harmonie Luhačovice.

projít na článek

Nabídka zákusků s náhradním sladidlem

Vážení zákazníci, každý pátek u nás zakoupíte vybrané druhy zákusků s náhradním sladidlem /dia/. Zákusky pro Vás chystá firma Triton s.r.o.

projít na článek

Domácí šampon z bylin

Už vás nebaví sledovat reklamy a zkoušet nové přípravky na vlasy? Udělejte si domácí bylinný šampon, není to nic složitého, vyberte si přísady dle typu svých vlasů a budete mít jistotu, že o své vlasy pečujete opravdu s nejlepším vědomím a svědomím. Domác

projít na článek

Domácí léčba vaginální kvasinkové infekce

Dotaz: Dobrý den, udělaly se mi v pochvě červené ohraničené flíčky, které svědí a někdy i pálí. Taky mi z pochvy vytéká, jako by se potila. Je nějaká domácí léčba, jak bych se toho zbavila?

projít na článek

Domácí recept na nápoj z aloe vera

Dotaz: Dobrý den, mám prosbu, potřebovala bych recept na domácí výrobu nápoje z Aloe. Mám metabolický syndrom, to znamená vysoký tlak, cukrovku a cholesterol. Slyšela jsem že nápoj z Aloe je úžasný. Děkuji za recept.

projít na článek

Jak předejít zubnímu kazu?

Zubní kaz neboli narušení struktury zubní skloviny je infekční onemocnění poškozující tkáň zubu, postihuje nejen sklovinu (vnější vrstvu zubu), ale i zubovinu. Zubní kaz se objevuje častěji, pokud je v přijímaných potravinách velké množství sacharidů (cuk

projít na článek