Domov pro seniory Mikuláškovo náměstí Brno

Již po několika pracovních schůzkách s vedením organizace jsem věděl že video pro Domov seniorů hodlám pojmout jinak. Velice pokrokový pan ředitel, mně rozhodně nenutil do žádné nekonečně dlouhé prezentace. Nebyl jsem tlačen do fádní osnovy okořeněné komentářem známého nebo známějšího herce, které od sebe s oblibou kopírují a prezentují zařízení podobného charakteru. Jednalo se o jedinečnou možnost pojmout hlavní téma formou příběhu. Hlavním cílem bylo, citlivě upozornit na palčivý problém pocitu viny většiny rodinných příslušníků, kteří jsou nuceni umístit své nejbližší do Domova pro seniory. Samotná prezentace zařízení byla záměrně druhořadá. The post Domov pro seniory Mikuláškovo náměstí Brno appeared first on Patrik Uhlíř.

projít na článek

Rekonstrukce náměstí vMariánských Horách – Dokončení

V minulém příspěvku jsme zveřejnili několik fotografií z probíhající revitalizace a moderznizace Mariánského náměstí v Ostravě. Přinášíme ukázku úspěšného dokončení. The post Rekonstrukce náměstí v Mariánských Horách – Dokončení appeared fir

projít na článek

Média o Löschnerově náměstí

Výběr z aktuálních ohlasů v Médiích z námi připravovaného projektu úpravy Löschnerova náměstí v Kadani

projít na článek

Orientační běh ZŠ Varnsdorf, náměstí E. Beneše

Ve středu 6. prosince probíhal na ZŠ Varnsdorf, náměstí E. Beneše orientační běh s názvem Mikulášské bloudění. Článek Orientační běh | ZŠ Varnsdorf, náměstí E. Beneše se nejdříve objevil na Vandej studio.

projít na článek

Jak problíhá rekonstrukce Mariánského náměstí vOstravě

Několik záběrů z probíhající rekonstrukce Mariánského náměstí v Ostravě The post Jak problíhá rekonstrukce Mariánského náměstí v Ostravě appeared first on Intoza | Stavíme s radostí.

projít na článek

Velká rekonstrukce náměstí Jiřího z Poděbrad za půl miliardy korun začala

Pokud jste v těchto dnech měli cestu přes náměstí Jiřího z Poděbrad, jistě vás překvapily ploty, které obejmuly plochu téměř celého náměstí, to totiž začaly práce na velké rekonstrukci. Konkrétně práce potrvají téměř 3 roky a vyjdou na 477,8 milionů korun

projít na článek