Donovaly opět hostily slovenskou konferenci CLEANEXPO

Na konci května se na Donovalech uskutečnila odborná konference Spoločenstva práčovní a čistiarní CLEANEXPO 24. Obdoba českého INTERCLEANU, která tradičně nabídla příležitost pro prezentaci oborových firem a přednášky, přilákala desítky návštěvníků. Na programu akce konané v nádherné krajině Nízkých Tater byly odborné přednášky na témata správného výpočtu nákladů na provoz, sociální podnikání na Slovensku nebo očekávání hoteliérů od prádelen. Za českou asociaci se akce zúčastnili členové předsednictva Vítězslav Šopík a Miroslav Malina. Asociace prádelen a čistíren ČR Článek Donovaly opět hostily slovenskou konferenci CLEANEXPO se nejdříve objevil na APAČ.

projít na článek

Beskydské hry bez hranic hostily Metylovice

V sobotu 15. června 2024 proběhly na fotbalovém hřišti v Metylovicích Beskydské hry bez hranic, kterých se zúčastnila tradičně i obec Baška. V letošním roce byly hry zároveň také Dnem Mikroregionu Frýdlantsko-Beskydy, což s sebou přineslo mimo jiné také b

projít na článek

Generálním ředitelem COFIDISu se stal poprvé Čech

Novým generálním ředitelem společnosti COFIDIS pro Českou a Slovenskou republiku se od 1. června 2011 stává Jan Polívka. Nahrazuje dosavadní generální ředitelku Valérii Wuillaume, které zde končí funkční období.

projít na článek

Pracovní sešit opět na skladě

První díl pracovního sešitu je opět pro Vás připraven ke koupi. Objednávejte na našem emailu.

projít na článek

SECURITY KONFERENCE 2023

Dovolujeme si Vás  pozvat na tradiční Security konferenci ČABM 2023. Termín konání je 18. – 19.5. 2023 od 9:30 ve Wine Wellness Hotelu Amande v Hustopečích. Těšíme se na Vás.

projít na článek

Ocenění G2: Sophos Firewall opět jedničkou na trhu

Společnost G2 zveřejnila ocenění na Jaro 2024. Řešení Sophos Firewall se opět umístilo jako jednička na trhu. Jedná se již[] Článek Ocenění G2: Sophos Firewall opět jedničkou na trhu se nejdříve objevil na awin IT.

projít na článek