Dopady změn v aplikaci Nahlížení do KN na GEUS

Dne 14.11.2020 došlo na stránkách ČÚZK k předělání aplikace Nahlížení do KN. Tato změna v GEUSu způsobila, že funkce Pomůcky/ Nahlížení do KN zadáním bodu nevrací adresy vlastníků ani v případě, kdy uživatel má nastaveno přihlášení do aplikace pomocí účtu DP. Dále nelze zobrazit přidělené řízení PGP v GP-ISKN/ Odeslání GP - WSGP.../ záložka "Řízení ZPG". Pracujeme na opravě.

projít na článek

Dopady změn na serverech ČÚZK na GEUS 25.0 a Geometr 19.0

Změny na serverech ČÚZK mají bohužel dopad na některé funkce v programu GEUS (Nahlížení do KN ČÚZK..., Nahlížení do KN zadáním bodu a Doplnění vlastníka) i v programu Geometr (Nahlížení do KN...). Bude nutná úprava funkcí, usilovně pracujeme na vydání nov

projít na článek

Nefunkční Nahlížení do KN z programu GEUS a Geometr

Z důvodu změn na serverech ČÚZK přestalo fungovat Nahlížení do KN z programu GEUS a Geometr. Usilovně pracujeme na opravě a vydání nových sestavení programů GEUS 24.0 a Geometr 18.0.

projít na článek

Nefunkční Nahlížení do KN v GEUS 25.0 a Geometr 18.0

Z důvodu změny struktury nahlížení na stránkách ČÚZK přestaly v programu GEUS 25.0 fungovat funkce "Pomůcky/ Nahlížení do KN ČÚZK..." a "Pomůcky/ Doplnění vlastníka", v programu Geometr 18.0 nefunguje "Pomůcky/ Nahlížení do KN...". Usilovně pracujeme na o

projít na článek

Nové sestavení GEUS 25.0.5.326

Bylo publikováno nové sestavení GEUS 25.0.6.326. Sestavení mimo jiné obsahuje vylepšené funkce Statistik věcného břemene a trasy. Bohužel se zatím nepodařilo docílit zprovoznění funkcí souvisejících s aplikací "Nahlížení do KN".

projít na článek

Upozornění pro uživatele GEUS 25.0

Bylo publikováno poslední sestavení GEUS 25.0, ve kterém jsou zprovozněny funkce "Nahlížení do KN".

projít na článek