Dopis hledajícího o prožitku Já

hledající ... Ke konci meditace se má mysl pročistila a uklidnila a vědomí se rozzářilo. Od té doby je přirozeně ve všem a vším, přesto rozlišené, a spolu se světem tvoří celek. Vzájemně se doplňují. Když jsem přijel domů, bylo kolem půlnoci. Jelikož meditace šla stále sama od sebe, tak jsem toho využil a zůstal proto asi ještě hodinu v autě. Zavřel jsem oči a plně se pohroužil do sebe sama. V tu chvíli přestalo existovat vše - svět, tělo, myšlenky, zbylo jen Já. Samo sebou zářící, vědomé, čisté, jako jedno bez druhého. Tělo bylo plně bdělé a přesto jakoby ve stavu hlubokého spánku. Nebylo nic, než Já...

projít na článek

JAK POSLAT obyčejný dopis

Poradíme vám, jak poslat dopis nebo jak napsat adresu na dopis. Prošli jsme ceník České Pošty, abyste vy už nemuseli.

projít na článek

Dopis z Indie 2

Jiří Vacek, hledající Pro zajímavost přetiskujeme pokračování článku Dopis z Indie 1 . Kdo máš oči ke čtení, čti! Následuje český překlad druhého dopisu z Indie – originál je pod ním.

projít na článek

JAK POSLAT doporučený dopis

Hledáte, jak poslat doporučený dopis nebo jak vyplnit podací lístek? Kromě toho se v článku dočtete i jaká je cena doporučeného dopisu.

projít na článek

Dopis hledajícího, únor 2018

hledající ... Těch knížek od Vás mám vícero...dost jsem jich taky rozdal. Ostatně před již dvaceti lety to začalo, pro mne, právě knihou od Vás. Byla to Vědomá nesmrtelnost. Tu knihu jsem takříkajíc zhltnul, a pak mne napadlo opakovat si v duchu “nejse

projít na článek

Veřejné osvětlení - dopis z hl.m Praha

Podařilo se nám získat vyjádření Magistrátu hlavního města Praha k situaci ohledně převodu veřejného osvětlení ve Vaší lokalitě. Dopis HMP - veřejné osvětlení.pdf (337,6 kB)

projít na článek