Dopis kamarádovi

Téma: Dopis kamarádovi Jazyk: Angličtina Přidal(a): Michaela Dear Josh, My time in London is unfortunately over. Now its your turn. I hope you can fly to London without my help. Upon arrival, I will take care of you. I am going to pick you up at the airport next Monday at 7 AM. Please provide me with your phone number for better connection and coordination. After we find each other at the airport, I am going to take you to the centre and we can have brunch in my favourite café. There, I will tell you more details about the au-pair work. Now, I have to ask you – would you prefer to attend a morning or afternoon English course? I attended the morning course because it left me with a lot of free time in the afternoon for my hobbies and studying. The family I worked for was really nice. They have two kids who are very active and do a lot of sports. My work involved taking the kids to school and to their afternoon activities. Then, I had to clean their house; for example, I had to clean the bathroom, do the washing up, set the table, etc. I hope youll like this family; they are really great. And at the end of this letter, I will give you one piece of advice – take their kids to sports matches, they will really like you then! Thanks for reading my letter. I look forward to seeing you. See you next Monday! Love, MichaelaThe post Dopis kamarádovi first appeared on Anglictina-maturita.cz.

projít na článek

JAK POSLAT obyčejný dopis

Poradíme vám, jak poslat dopis nebo jak napsat adresu na dopis. Prošli jsme ceník České Pošty, abyste vy už nemuseli.

projít na článek

Dopis z Indie 2

Jiří Vacek, hledající Pro zajímavost přetiskujeme pokračování článku Dopis z Indie 1 . Kdo máš oči ke čtení, čti! Následuje český překlad druhého dopisu z Indie – originál je pod ním.

projít na článek

JAK POSLAT doporučený dopis

Hledáte, jak poslat doporučený dopis nebo jak vyplnit podací lístek? Kromě toho se v článku dočtete i jaká je cena doporučeného dopisu.

projít na článek

Veřejné osvětlení - dopis z hl.m Praha

Podařilo se nám získat vyjádření Magistrátu hlavního města Praha k situaci ohledně převodu veřejného osvětlení ve Vaší lokalitě. Dopis HMP - veřejné osvětlení.pdf (337,6 kB)

projít na článek

Informace k prvnímu ročnímu vyúčtování za r.2017 a ke změnám měs.předpisů

Dopis k vyúčtování služeb za r.2017 za byty.pdf Dopis k vyúčtování služeb za r.2017 za garáže.pdf

projít na článek