Dopis sanze

hledající Ráda bych tímto dopisem poděkovala za letošní meditační seminář a také za všechny společné meditace, které jsou pro mne vždy posílením a zároveň povzbuzením na cestě. Velmi si vážím možnosti být na všech těchto duchovních setkáních. V dnešním uspěchaném a na matérii orientovaném světě je to jako objevit pramen na poušti.

projít na článek

JAK POSLAT obyčejný dopis

Poradíme vám, jak poslat dopis nebo jak napsat adresu na dopis. Prošli jsme ceník České Pošty, abyste vy už nemuseli.

projít na článek

Dopis z Indie 2

Jiří Vacek, hledající Pro zajímavost přetiskujeme pokračování článku Dopis z Indie 1 . Kdo máš oči ke čtení, čti! Následuje český překlad druhého dopisu z Indie – originál je pod ním.

projít na článek

JAK POSLAT doporučený dopis

Hledáte, jak poslat doporučený dopis nebo jak vyplnit podací lístek? Kromě toho se v článku dočtete i jaká je cena doporučeného dopisu.

projít na článek

Veřejné osvětlení - dopis z hl.m Praha

Podařilo se nám získat vyjádření Magistrátu hlavního města Praha k situaci ohledně převodu veřejného osvětlení ve Vaší lokalitě. Dopis HMP - veřejné osvětlení.pdf (337,6 kB)

projít na článek

Skypové sanze

Martin T. Ahoj všem „skypákům“. Pokud se Vám v poslední době nedaří připojit, tak je to proto, že Microsoft přitvrdil ve své updatovací politice a starší verze skypu nejsou kompatibilní s tou novou, což je již zřejmě setrvalý stav. Kdykoliv se Vám tedy

projít na článek