Doplňková činnost - Vysvědčení pro malé žáky

Milí uživatelé, pro malé žáky v Doplňkové činnosti lze vytisknout Vysvědčení. Zobrazí se jedna velká jednička. Pokud by i vaše škola chtěla toto vylepšení používat, pokračujte na stranu Volitelná vylepšení. Více v článku Doplňková činnost.

projít na článek

Opatření MŠMT k vydání vysvědčení (výpisů z vysvědčení)

Na základě opatření MŠMT obecné povahy (č. j.: MSMT-46545/2020-1) budou žákům výpisy z vysvědčení za 1. pololetí školního roku 2020/21 vydány do tří dnů po nástupu žáků na prezenční výuku. Žáci a rodiče jsou o výsledcích vzdělávání žáků informováni elektr

projít na článek

Předávání maturitních vysvědčení 2021

Maturitní vysvědčení byla předána v pátek 11. června celkem sedmadvaceti abiturientům z oktávy a 4. ročníku v sále Kulturního domu Beseda v Dačicích. Atmosféra byla slavnostní.

projít na článek

Vyplnit všem žákům Hodnocení za 1. pololetí dle průměru (individuálně i kolektivně vyučovaným)

Milí uživatelé, pro zjednodušení vyplňování Výpisu z vysvědčení za 1. pololetí, najdete na Hlavní straně tlačítko Vyplnit všem žákům Hodnocení za 1. pololetí dle průměru (individuálně i kolektivně vyučovaným). Více v článku Hromadný zápis známek na

projít na článek

Turnaj v malé kopané

Ve středu 15. a ve čtvrtek 16. května 2019 se na městském stadionu konal Dačický školní turnaj v malé kopané pro žáky gymnázia a základních škol z Dačic.

projít na článek