Doprava

Letecká doprava Zažívá obrovský rozmach, doletět kamkoliv již dnes není problém. Nejhustší letecká síť je mezi USA a Evropou, ve všech velkých městech je minimálně 1 letiště, takže již většinou nemusíte řešit situaci, že doletíte na letiště do hlavního města a pak autobusy cestovat přes půlku kontinentu Rozvíjí se také vnitrostátní letecká doprava, jež má za cíl zrychlit cestování z jednoho města do druhého, např. v Americe z New Yorku do Los Angeles. To samé v Rusku či Austrálii. Letadly se také přepravují zásoby a materiály z velkých vzdáleností. Největší letiště: Atlanta Chicago Los Angeles Londýn Heathrow Tokio Franfurt Železniční doprava Nejdelší železniční trať na světě je Transibiřská magistrála o délce 4000 km. Nejrychlejší vlaky jsou v Japonsku a Francii, kde rychlosti dosahují až 300 km/h. Po 2. sv. válce se význam železnice snížil, v současné době v rámci přeplnění silniční sítě znovu vzrůstá. Vodní doprava Pokud budete chtít spatřit na vlastní oči největší přístavy, určitě se vydejte do Nizozemského Rotterdamu, Singapuru, Šanghaje, Důležitým mezníkem ve vodní dopravě se staly vybudované průplavy Suezský a Panamský.

projít na článek

Villa Tata

Villa Tata Oblíbené apartmány pro maximálně 6 osob s velmi dobrou polohou vzhledem k písečné pláži i centru letoviska Rosolina Mare. poloha Villa Tata 100 metrů od písečné pláže 600 metrů od centra Rosolina Mare TV, zahrada, vyhrazené parkovací místo vyb

projít na článek

Vánoční koncert - Višňová

Vánoční koncert v kostele sv. Anny v Andělce se koná 11. prosince 2016 od 16:00. Termín a místo konání Višňová 11. prosince 2016 16:00 Vstupné zdarma Doprava zajištěna doprava z Frýdlantu Plakát

projít na článek

Výlety z Caorle

Výlety z Caorle Caorle je oblíbené přímořské město v Itálii, které nabízí mnoho možností na výlety do okolí. Zde je seznam některých zajímavých výletů, které můžete podniknout z Caorle, včetně podrobností o jednotlivých destinacích: 1. Benátky (Venezia)

projít na článek

Ceníky

ceník: denní stacionář, odlehčovací služba, chráněné bydlení Borotice, chráněné bydlení Dobříš, doprava, obědy

projít na článek

Náhradní doprava z údolí Taurito do přístavu Mogán, víme jak na to

Uzavření silnice GC-500 bude trvat týdny, ale spíše měsíce, přinášíme vám proto řešení, jak se z Taurita do přístavu Mogán dostat. 

projít na článek