Dopravní soutěž mladých cyklistů

Ve čtvrtek 16. května se čtyři žáci z kvarty (Petra Cepáková, Kateřina Škodová, Ondřej Štěrba a Daniel Wlodek) zúčastnili dopravní soutěže mladých cyklistů.

projít na článek

Prima jízda

Ve čtvrtek 11. května proběhlo na nově vybudovaném dětském dopravím oblastní kolo Dopravní soutěže mladých cyklistů. Tým z primy zabodoval a získal 1. místo v kategorii družstev i postup do kraje.

projít na článek

V kraji… na okraji

Jak si vedl dream team z primy v dopravní soutěži mladých cyklistů? Na medaile to sice nebylo, ale ostudu určitě neudělal. Například disciplínou poskytování první pomoci prošli žáci téměř bez trestného bodu.

projít na článek

Finále astronomické olympiády 2023

Astronomická olympiáda je soutěž pro středoškoláky z celého světa. Jejím hlavním cílem je podporovat zájem a nadání mladých lidí o oblast astronomie a kosmických věd a pomáhat jim rozvíjet schopnosti a dovednosti v tomto oboru.

projít na článek

VÝSLEDKY SOUTĚŽE STAVBY KARLOVARSKÉHO KRAJE 2018

(www.stavbykarlovarska.cz) Výsledky soutěže Stavby Karlovarského kraje 2018 11.06.18 Dny stavitelství a architektury Karlovarského kraje 2018 Soutěž „Stavby Karlovarského kraje 2018 Hodnocení odborné poroty: Stavby: 3. místo: Stavba č. 17 Oprava mostu př

projít na článek

BESIP – dopravní výchova 2024

V pátek 10. 5. 2024 probíhala v 5. třídě výuka dopravní výchovy...

projít na článek