Dopřejte svému tělu „all inclusive“ ivdobě prázdnin

Posledních několik měsíců bylo pro mnohé z nás velmi vyčerpávajících. Zaslouženě proto opouštíme naše domovy za odpočinkem a relaxem. Ať už trávíte dovolenou doma nebo cestujete, právě v letních měsících je velmi důležité preventivně připravovat tělo a mysl na následující, chladnější měsíce, které kromě nižších teplot přináší také zvýšené riziko nastydnutí a chřipek. Neméně je pak namáhaná právě naše psychika – jistě to znáte: po dovolené jste v pracovním procesu v plném proudu, děti jdou do školy, počasí je jako na houpačce… Připravili jsme proto pro Vás seznam několika málo produktů, které můžete pohodlně zabalit s sebou do kufru a perfektně se tak připravit na náročnější, podzimní sezónu. Jako první jsme vybrali ojedinělou novinku na našem trhu: SACHA INCHI OMEGA 3 FORTE ORIGINAL UNCARIA v tobolkách nedocenitelný zdroj Omega 3 nenasycených mastných kyselin, které přispívají ke správné činnosti srdce, mozku, cév a metabolismu Více informací o produktu naleznete zde. SACHA INCHI kosmetický olej dokonale ochrání Vaší pokožku, vlasy a nehty před povětrnostními vlivy přírodně je ochrání a zregeneruje Více informací o produktu naleznete zde. CAMU CAMU největší přírodní zdroj vitamínu C, který je nezbytný pro správné fungování našeho organismu a posílení imunity Vzhledem k formě doporučujeme:Camu Camu Maxi C – ve formě tobolekCamu Camu Delicia C – ve formě lahodného dražé, které se cucá nebo koušeCamu Camu Choco C – absolutní favorit mezi těmi nejmenšími – kombinace lahodného Camu Camu, čistého kakaa a šťavnaté panely zaručuje nezapomenutelnou chuť SANGRE DE DRAGO ORIGINAL UNCARIA protizánětlivé a hojivé účinky vnitřně i vně nenahraditelný v přírodní lékárničce díky širokému spektru užití: při bolestech žaludku, při zácpě, při průjmu, po kousnutí hmyzem, jako přírodní desinfekce Více informací o produktu naleznete zde VIOLET AO ORIGINAL UNCARIA produkt „nadupaný“ tolik potřebnými antioxidanty komplex vitamínů (A, B1, B2, B3, C) a minerálů (železo, vápník, fosfor) Více informací o produktu naleznete zde VILCACORA EXTRAKT V KAPSLÍCH ORIGINAL UNCARIA originální čistý extrakt z vnitřní kůry Vilcacory užívané domorodými kmeny po dlouhá staletÍ Více informací o produktu naleznete zde. MAKA MAXIMA ORIGINAL UNCARIA Maca, stálice mezi nepostradatelným vybavením každého, kdo pečuje o své zdraví dodává vitalitu a energii, působí pozitivně na hormonální funkce pomáhá překonávat únavu a stres Více informací o produktu naleznete zde. Přejeme Vám krásné léto, spoustu zážitků, ale hlavně pevné zdraví. A nezapomeňte, prevence je vždy základním stavebním kamenem dobré fyzické i psychické kondice.

projít na článek

Provoz gymnázia v době velikonočních prázdnin

V době velikonočních prázdnin školního roku 2022/2023 bude ve dnech 6. – 10. 4. 2023 budova školy uzavřena. RNDr. František Kosina, v. r. ředitel školy The post Provoz gymnázia v době velikonočních prázdnin appeared first on Gymnázium U Libeňského zámku.

projít na článek

Zabezpečení provozu školy během jarních prázdnin

Zabezpečení provozu školy během jarních prázdnin ke stažení zde. The post Zabezpečení provozu školy během jarních prázdnin first appeared on INFIS.

projít na článek

Úřední hodiny vdobě letních prázdnin

3. 7. – 14. 7. 2023 v sekretariátu školy dovolená V době letních prázdnin (1. 7. 2023 – 1. 9. 2023) je úředním dnem středa od 9:00 hodin do 12:00 hodin. Mimo uvedený den a čas je sekretariát školy uzavřen. V případě potřeby využijte e-mail vosss@vakantis.

projít na článek

Začátkem prázdnin proběhl již tradiční trubačský tábor

Prázdniny na naší škole opět rozezněli nadaní trubači ze všech koutů naší republiky. Je krásné být součástí trubačského tábora, asi jiný takový není. A to je dobře. Rudolf Sochor The post Začátkem prázdnin proběhl již tradiční tru

projít na článek

Prázdninový provoz Gymnázia

Zajištění prázdninového provozu Gymnázia, Praha 8, U Libeňského zámku 1 v době hlavních letních prázdnin školního roku 2022/2023 Úřední hodiny pro veřejnost v době hlavních prázdnin: středa: 8:00 14:00 telefon: 266 199 750 RNDr. František Kosina, v.r. Th

projít na článek