Dosluhuje vám auto? Při dlouhé letní cestě na štěstí nespoléhejte. Jak vybrat to správné?

Prázdniny jsou za dveřmi. Chystáte se na dovolenou autem k moři? Plánujete road trip po krásách české krajiny nebo dokonce velkou poznávací cestu za hranicemi? Pak je na čase důkladná kontrola vašeho vozu. Závada na autě vás totiž může stát nejen několik zbytečně promarněných prázdninových dní, ale také dost nervů a nemalé peníze. Pokud vaše auto dosluhuje, ale doposud jste otáleli s pořízením nového, možná je na čase zjistit si pár informací a tipů.

projít na článek

Letní pneu: kdy přezout a kde je sehnat nejlevněji

S nástupem jara a letní motoristické sezony automaticky počítáme s výměnou pneumatik. Proč ale pneumatiky vůbec přezouvat? Je to povinné? V čem přesně spočívají výhody letních pneumatik? Dali jsme dohromady nejen otázky na tyto odpovědi, ale také tipy, ja

projít na článek

Jak správně vybrat velikost turistických bot

Zdravím přátelé. Výběr správné velikosti bot, zejména u celokožených turistických bot, je zásadní pro pohodlí a zdraví nohou. Když píšu o tom, jak vybrat správnou Článek Jak správně vybrat velikost turistických bot se nejdříve objevil na BushcraftPortal.c

projít na článek

Jak správně vybrat bezpečnostní službu

Dnes je v ČR okolo 6 500 bezpečnostních agentur. Jak je možné v tom obrovském množství najít tu správnou strážní službu? Dozvíte se v článku... The post Jak správně vybrat bezpečnostní službu appeared first on IPO.

projít na článek

Jak správně vybrat kamerový systém

Které kamery jsou nejvhodnější? Jaký zvolit objektiv? Co by mělo umět záznamové zařízení? Analogový nebo IP systém? Přečtěte si odpovědi v článku... The post Jak správně vybrat kamerový systém appeared first on IPO.

projít na článek

Chcete cestovat po celém světě? Půjčovna aut to umožní

Toužíte procestovat svět autem a zažít dobrodružství? Ale bojíte se, že nevyjdete s penězi? Cestování nemusí být drahé! Ukážeme vám, jak funguje půjčovna aut a kde vybrat správné auto. Sbalte si kufry a vyrazte vstříc novým zážitkům!

projít na článek