Dostihová Chuchle v podzimních barvách

Další z fotografických ohlédnutí za letošní dostihovou sezonou připravila Kateřina Pavlíčková, která ve své fotoreportáži spojila nádherné podzemní barvy s barevností dresů dostihových jezdců při Velké národní steeplechase o pohár Josefa Váni.

projít na článek

Betino Gomba handicap 2017

První dubnovou neděli byla v Conseq Parku Velká Chuchle zahájena dostihová sezona 2017. Hlavním dostihem otevíracího programu byla jubilejní 90. ročník Betino Gomba handicapu pro čtyřleté a starší sprintery.

projít na článek

Cena prvního prezidenta pro favorita ESKERKHANA

Dostihová sezona se uzavírá i na chuchelském dostihovém závodišti. Vrcholem nedělního programu v Conseq Parku Velká Chuchle byla již tradiční 97. SHERLOG Cena prvního prezidenta na 3200 m. Vítězem se stal favorizovaný ruský pětiletý ryzák Eskerkhan s žok

projít na článek

Velká Slušovická ve fotografiích Lenky Sklenákové

Dostihová sezona 2015 je u konce. Zde tedy je poslední letošní dostihová fotografie Lenky Sklenákové.

projít na článek

Podzimní barvy a dostihové loučení v Pardubicích

Kateřina Pavlíčková připravila další fotogalerii v podzimních barvách, tentokrát při loučení s dostihovou sezonou v Pardubicích.

projít na článek

Dostihová sezóna v Pardubicích odstartovala

Dostihová sezóna roku 2018 v Pardubicích odstartovala. Zahajovací dostihový mítink měl na programu hned osm dostihů. Vrcholem dostihového dne byla Cena města Pardubic – Úvodní cross country Koroka na 4500 metrů. Kralovala v něm sedmiletá Izynka, která zví

projít na článek