Dostihový den ve znamení 3. kvalifikace na Velkou

Pohodovou vyjížďku připomínala 8.8.2020 po startu 3. kvalifikace na VP (STCC,NL, 5800m). Ze 7 dvojic se nikomu nechtělo dopředu, když jedinný spolehlivý vodič LODGIAN WHISTLE (ž.J.Myška) čekal, až ho pole převede přes Irskou lavici, která se mu stala osudnou v 1. kvalifikaci. To se tedy po přetrpěných pěti překážkách povedlo, ž.Myška poslal po Irské LODGIAN WHISTLa na čelo a začal diktovat důstojné tempo, hodné kvalifikace.

projít na článek

Kvalifikace na Velkou pardubickou 2018 ještě jednou

Dostihový den na pardubickém závodišti přinesl celou řadu skvělých dostihů s vyvrcholením při 1. kvalifikaci na Velkou pardubickou. Skvělou fotoreportáž připravila Andrea Zavadilová. Tyhle fotky si opravdu nenechte ujít!

projít na článek

2. kvalifikace na Velkou pardubickou 2019

V neděli 23.6.2019 se odehrál další dostihový den na centrálním překážkovém závodišti v Pardubicích. Sobota byla protentokrát vyhrazena Českému Derby v Chuchli.

projít na článek

Kvalifikace na Velkou zahájila sezonu v Pardubicích

Nakonec až při 1. kvalifikaci na VP otevřelo své brány pardubické závodiště. Hlavně díky požadavku pořadatele, aby se běhalo s diváckou kulisou nakonec nebyl uspořádán Zahajovací dostihový den 8.5.

projít na článek

2. kvalifikace na Velkou Pardubickou

Pardubické závodiště naplánovalo dostihový dvouden. V pátek 17.6. byly na programu dlouhé rovinové dostihy a proutěnky, a v sobotu 18.6., ze které pochází má fotogalerie, se skákala steeplechase. Kromě pěti dalších se běžely tři ceněnné dostihy, které si

projít na článek

I. kvalifikace na 124. Velkou Pardubickou

I. kvalifikace na 124. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou objektivem Lenky Sklenákové - 24.5.2014

projít na článek