dotazy

Prosíme zainteresované studenty, aby si přečetli sekci našeho webu s názvem [url=http://seznamovakup.cz/faq.php]Často kladené otázky[/url]. Věříme, že vynalézaví studenti již tuto možnost odhalili a našli zde odpovědi n…

projít na článek

Opět dotazy

Prosíme studenty, aby nám přednostně psali dotazy na náš email [b] [email protected][/b], případně skrze [url=https://www.facebook.com/groups/1571597446433685/]facebook skupinu[/url], nebo osobní zprávy apod.

projít na článek

Přijímací zkoušky - PŘF

Chystáte se na přijímačky na Přírodovědeckou fakultu UP? Určitě se za námi zastavte dole ve vestibulu, zodpovíme Vám všechny dotazy týkající se seznamováku a přípravy na VŠ! :-)

projít na článek

Facebook

Pro všechny dotazy prváků slouží skupina na FB. Neváhejte se přidat![url=http://www.facebook.com/groups/1571597446433685/]Odkaz[/url].

projít na článek

19.7. 2024 zavřeno

Z důvodu výjezdu očkování služebních psů máme zítra zavřeno, v ordinaci budeme zase od pondělí 22.7. Případné dotazy prosím sms , mail . Děkujeme za pochopení

projít na článek

Máš dotaz?

Dotazy můžeš psát veřejně na Fb skupinu Prváci nebo soukromě na email [email protected]. Pokud ani jedno není to pravé, je tu jetě poslední možnost - zpráva na Fb stránku Seznamováku Univerzity Palackého.  

projít na článek