Doufám, že proženu rychlíky, říká Petr Vabroušek

Nedávný republikový šampionát v dlouhém triatlonu mu nevyšel podle představ, ale své sportovní ambice už upírá dalším směrem. O tomto víkendu se postaví na ME v polské Poznani a příští sobotu ozdobí „půlku“ TRIEXPERT TRIPrague. Vloni zde získal bronz a rád by tento výsledek zopakoval.

projít na článek

Snad se do nového roku moc nezakulatím, říká ironman Vabroušek

Nejlepší český železný muž Petr Vabroušek si užívá konec roku s rodinou na horách. Trénink hodil během Vánoc za hlavu a doufá, že nepřibere nějaké to kilo navíc. V další sezoně už má jistou představu o závodním programu, ale finálová verze se ještě bude m

projít na článek

Vabroušek dokončil legendárního ironmana na Havaji

Ironman v překladu znamená železný muž a český triatlet Petr Vabroušek opět dokázal, že k němu toto přirovnání patří jako k velbloudovi hrby. Potřinácté v řadě dokončil legendární závod na Havaji, který je mistrovstvím světa v ironmanu a obsadil 34. místo

projít na článek

Vabroušek kraloval ironmanu v Izraeli

Český triatlet Petr Vabroušek zářil na Isramanovi, ironmanu konaném v izraeleském městě Eilat. V hodně náročném závodě nenašel přemožitele a na úvod sezony potvrdil skvělou formu.

projít na článek

Triatlonista Vabroušek se léčí po srážce s autem

Český ironman Petr Vabroušek se zotavuje z nehody, při které ho v tréninku srazilo auto a skončil ve zlínské nemocnici. Přesto, že ještě není úplně fit a bolavá místa ho limitují, plánuje v neděli odletět na Havaj, kde se 13. října koná mistrovství světa.

projít na článek

Fenomén Vabroušek pošestnácté ovládl Moraviamana

Železný muž Petr Vabroušek ovládl už pošestnácté závod Moraviaman v Otrokovicích, který byl třetím dílem seriálu FORD CZECHMAN TOUR Českého poháru v dlouhém triatlonu. Ženám v ironmanském závodě vládla stylem start – cíl Petra Krejčová.

projít na článek