Douglaska tisolistá - Pseudotsuga menziesii VYPRODÁNO

DOUGLASKA TISOLISTÁ Pseudotsuga menziesii Dřevina - jehličnatá Sazenice zakořeněná v nádobě Popis: Stálezelený rychle rostoucí jehličnan, který se od Jedlí nebo Smrku liší jemnějším vzhledem. Výška: až 75 m Mrazuvzdornost: plně mrazuvzdorná Pěstování: Upřednostňuje sušší půdu a polostinné stanoviště.

projít na článek

Čistec vlnatý - Stachys byzantina SEMENA VYPRODÁNO - VYPRODÁNO

ČISTEC VLNATÝ - semena Stachys byzantina Trvalka Balení obsahuje 30 semen Popis: Trvalka s výrazně stříbřitým olistěním rozrůstající se do plochy patří mei nejpěstovanější druhy čistců. Květy má vínově červené barvy. Doba květu: VIII. - IX. Výška: 20 - 7

projít na článek

Hoblované trámy

ZÁKLADNÍ NABÍDKA HOBLOVANÝCH HRANOLŮ TRVALE SKLADEM Rozměr v mm Materiál Cena za metr Dostupnost 20 X 30 smrk/B 24 Kč do vyprodání zásob 30 X 30 smrk/B 32,20 Kč do vyprodání zásob 30 X 40 smrk/B 26,03 Kč vyprodáno

projít na článek

Maliník žlutoplodý SAZENICE - VYPRODÁNO

MALINÍK ŽLUTOPLODÝ Ovocný keř Prostokořenné sazenice Popis: 2x plodící maliník, chuťově je velmi podobný červeným malinám. Plodí od poloviny léta do zámrazu.

projít na článek

Vinná réva skleníková SAZENICE VYPRODÁNO

VINNÁ RÉVA SKLeNÍKOVÁ Dřevina - užitková Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená

projít na článek

SMĚS JIŘIN - 4 TRSY HLÍZ VYPRODÁNO

KOLEKCE OBSAHUJE 4 TRSY HLÍZ (každý trs se skládá 3-5-ti hlíz) VÝBĚR BARVY JE ZCELA NÁHODNÝ, POKUSÍME SE VYBRAT KAŽDÝ TRS JINÝ (BARVY SE OD SEBE LIŠÍ VELIKOSTÍ A TVAREM HLÍZ). Popis a pěstováni viz samostatné odrůdy jiřin.

projít na článek