Dovolená na ostrově

Jist v te, kde se narodil slavn frac12; Napoleon Bonaparte a tak tak tedy v te o kter frac12; ostrov se jedn . Naleznete zde jak n dhern pl frac34;e, tak vysok hory. Tak frac34;e si m frac34;ete vybrat, emu se zde budete v novat. Klidn to m frac34;e b frac12;t horsk t ru, nebo pohodi ka u mo e. A klidn m frac34;ete d lat oboj , tady to mo frac34;n je. Ne nadarmo se ostrovu k perla St edomo . Ji frac34; sta ekov jej naz frac12;vali Kallist , co frac34; znamen tot frac34; co kr sn frac12;. A je to pravda na sto procent. Nejprve si mus te zajistit bydlen , co frac34; nen frac34; dn frac12; probl m, proto frac34;e se zde nab z to pro nejm n n ro n , ale tak pro ty, kte cht j m t naprosto v echno pohodl v etn all inclusive. Sta si vybrat a m te vystar no. V e ostatn tu nejdete. A co byste m li vid t? V echno. Ale to asi za dovolenou nem te anci stihnout, tak frac34;e se pod v me jen na n hodn zvolen lokality. Tak nap klad Bonifacio je opevn n st edov k m ste ko, kter za vid n rozhodn stoj . Je zde ob p stav a tak citadela, kterou byste mohli nav t vit. Zajist je t eba tak zabrousit do p rody a kdo m te r di sk ly a jejich podivn a kr sn tvary, tak byste nem li vynechat Calanche, kde je jich dost a dost. Pokud se potom vyd te na horu Bavella, budete m t n dhern frac12; v frac12;hled. Do dal ch p rodn ch kr s zcela jist pat kask dy Manganello. A z p rody op t do m sta, takov ho, kter je obklopeno horami. Proto frac34;e je uprost ed ostrova, je to sem stejn daleko z ka frac34;d ho m sta, obrazn e eno. M sto, nebo sp e m ste ko se jmenuje Corte. U tohoto cestov n , nebo p i relaxaci na pl frac34;i m frac34;ete ochutn vat m stn speciality, nap klad figatellu, co frac34; je jak frac12;si druh m stn ch klob s. Kdo m r d s frac12;r, nesm si nechat uniknout brocciu. Pohybovat se m frac34;ete m chcete, pokud nechcete p j it v z, jsou zde vlaky stejn jako autobusy. Nap klad z Ajjacia do Bastie se dostanete za 22 eur. Článek Dovolená na ostrově se nejdříve objevil na Batkat.

  • Web: Batkat
  • Aktualizace: 2.6.2024
projít na článek

V Ostrově pokračuje Český pohár Xterra

V sobotu 14. června se v Ostrově koná druhý díl Českého poháru Xterra v terénním triatlonu. Největšími hvězdami budou reprezentanti Helena Erbenová a Jan Kubíček, kteří naposledy bojovali na Sardinii na mistrovství Evropy v terénním triatlonu. Erbenová na

projít na článek

Celozávodní dovolená

Wetest Pneu Celozávodní dovolená Vážení zákazníci. V období od 27.12.2023 29.12.2023 bude v naší společnosti probíhat celozávodní dovolená. Článek Celozávodní dovolená se nejdříve objevil na Wetest Pneu.

projít na článek

12.6. lekce na Střeleckém ostrově od 10 hod

 Ve spolupráci s projektem Senior-help jsme pro vás opět připravili další z lekcí nordic walkingu, která proběhne v úterý 12.6. na Střeleckém ostrově v Praze.    

projít na článek

Fotografování křtin na ostrově Syros

Michalovi a Vicky jsem fotografoval před pár lety svatbu v Londýně, a tak mě potěšilo, že se ozvali i s fotografováním křtin jejich syna, které se konaly v krásném kostelíku na kopci na řeckém ostrově Syros. Úžasná záležitost a věřím, že pro všechny zúčas

projít na článek

17.4. další lekce na Střeleckém ostrově

Další z lekcí pro veřejnost proběhne17.4. na Střeleckém ostrově v Praze od 10 hodin. Nenechte si jí ujít!

projít na článek