Dovolená pod stanem – malé dobrodružství plné velkých zážitků

Dovolená u moře má rozhodně své výhody, ale pokud vás nebaví trávit celé dny na lehátku u vody, tak to nebude správná volba. Co se s námi letos vydat na dovolenou pod stan! Nejenže ušetříte, vše si naplánujete podle sebe a zažijete dobrodružství, ale zároveň si připomenete, jak je v přírodě krásně. Připravili jsme pro vás malý návod, se kterým bude plánovaní takové dovolené hračka.

projít na článek

Začínáme s kempováním pod stanem

Kempování je skvělá volba pro ty, kteří hledají dobrodružství a touží po změně prostředí. Pokud jste unaveni z každodenního shonu a stresu, kempování vám nabídne únik do klidného prostředí přírody, kde můžete načerpat novou energii a uvolnit svou mysl.

projít na článek

Odpočinek, zábava, poznávání

Dovolená u moře nemusí být jenom ve znamení koupání a slunění. Může být okořeněna spoustou zajímavých zážitků. A takové představy vám snadno splní dovolená Chorvatsko. S cestovní agenturou ABC se můžete vydat na jeden z nejkrásnějších ostrovů v Jadranu. O

projít na článek

Jak se trávila dovolená za socialismu

Socialismus. Bylo to zvláštní období, dnes si jej připomínáme stylem retro , který ožívá ve vzpomínkách generací, co tu dobu zažila jako mládež. Dovolené a prázdniny se v naší zemi netrávily tak jako dnes. Nejezdilo se na drahé zahraniční pobyty v zámoří

projít na článek

Liazka Martina Macíka i po napínavém horském dobrodružství 12.

Tentokrát to byl opravdu adrenalin. Posádka liazky s číslem 525 ve složení Martin Macík, František Tomášek a Michal Mrkva si z poslední speciálky přiváží spoustu nových zážitků, na které bude dlouho vzpomínat.

projít na článek

Celozávodní dovolená

Wetest Pneu Celozávodní dovolená Vážení zákazníci. V období od 27.12.2023 29.12.2023 bude v naší společnosti probíhat celozávodní dovolená. Článek Celozávodní dovolená se nejdříve objevil na Wetest Pneu.

projít na článek