Dovolená s inSPORTline výbavou

Rozhodnuto, letos jedete k moři. Sluníčko, písek, slaná voda a další krásy vás čekají na vaší výpravě. Na Tipli se dozvíte o několika produktech, bez kterých to na dovolené není ono. Najděte pro ně místo v kufru a nebudete litovat, navíc si užijete bezstarostnou dovolenou, která k moři prostě patří.

projít na článek

Průvodce dovolenou v Chorvatsku – jak ušetřit a kam vyrazit

Dovolená u moře a Chorvatsko jsou pro řadu Čechů skoro synonyma. A není se čemu divit – nádherné písčité pláže, křišťálová voda, líná středomořská pohoda… Připravili jsme pro vás průvodce, se kterým bude dovolená v Chorvatsku stát opravdu za to. A nechybí

projít na článek

Dovolená 4.7.

Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás informovat, že dne 4.7. máme zavřeno. Děkujeme :)

projít na článek

Dovolená 27.9.

Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás informovat, že dne 27.9. máme zavřeno. Děkujeme :)

projít na článek

V hlavní roli sport: Pořiďte si výbavu a oblečení levněji!

Ať už se rozhodnete sportovat doma, venku nebo v tělocvičně, se správnou výbavou je úspěch zaručen. Díky cashbacku od Tipli pořídíte levněji oblečení, obuv i náčiní. Výhody ale máme i pro ty, kdo si sport vychutnávají nejraději pohledem z gauče.

projít na článek

Stará peněženka? 6 tipů, kde koupit pánské peněženky

Víte, co nosí muži neustále u sebe? Přece peněženku! Jsou nezbytnou výbavou každého muže, a proto je třeba pečlivě vybírat, když ji chcete koupit například jako dárek. To platí nejen pro peněženky pánské, ale samozřejmě i pro dámské.

projít na článek