Dovolená s Vaším psím mazlíčkem

Dovolenou si zaslouží všichni, jak páníčci, tak naši psí miláčci.  Existují sice psí hotely, ale co je to za dovolenou, když jeden člen domácnosti chybí? Rodina má být pohromadě a vychutnávat si zážitky společně! Pronajměte si chatu a užijte si dovolenou i s Vaším psím miláčkem. Ubytování se psem Vybírat byste měli takové chaty, kde je [] The post Dovolená s Vaším psím mazlíčkem first appeared on Sportovní kynologie - magazín o psech.

projít na článek

8 nejlepších filmů se psím hrdinou

Filmy, kde mají hlavní role psi, mají své fanoušky jak mezi dětmi, tak námi dospělými. Ať už jde o filmy hrané anebo animované, každý si najde toho svého čtyřnohého hrdinu. Psí a obecně zvířecí filmy nás baví, rozesmějí, rozněžní, ale taky nás dokáží emoč

projít na článek

Celozávodní dovolená od 2.8. do 6.8.2021

POZOR! Musíme si také odpočinout, abychom mohli plnit vaše přání po zbytek roku. Celozávodní dovolená od 2.8. do 6.8.2021. Děkujeme za pochopení. Článek Celozávodní dovolená od 2.8. do 6.8.2021 se nejdříve objevil na TTK CZ.

projít na článek

Pejska dokážete vycvičit z pohodlí domova – základním povelům i psím kusům

Skáče váš pejsek po všem, co se hýbe, neposlouchá vás, nechává po sobě loužičky či hromádky v domě, nebo byste jen rádi svého čtyřnohého kamaráda naučili něco nového? Kvůli tomu nemusíte chodit na cvičák, platit obrovské částky za trenéry, ani ho jakýmkol

projít na článek

Lipno a Šumava – ideální letní dovolená

Domácí dovolená má co nabídnout Vybrat vhodnou letní dovolenou je The post Lipno a Šumava – ideální letní dovolená first appeared on Tipy na výlety.

projít na článek

Celozávodní dovolená 2022

Ve dnech 25. 7. až 7. 8. 2022 bude probíhat celozávodní dovolená společnosti TOMA, a.s. The post Celozávodní dovolená 2022 appeared first on Areál TOMA Otrokovice.

projít na článek