Dovolená v létě

Když se řekne slovo dovolená, každý si vybaví automaticky volno, nicnedělání, na dovolenou bez složitostí a starostí Autopujcovna-milan, někdo dokonce i moře a písečnou pláž.. je tohle ale jediný typ dovolené? No samozřejmě, že ne. Každý člověk je jiný a každý touží po jiné dovolené. Někdo má kupříkladu rád sluníčko a horko, tak je jasné, že si asi zvolí pobyt někde u moře a písečné pláže, kde se bude opalovat na lehátku a svítit na něj sluníčko. Někdo ale naopak ne a má rád takové ty dovolené na horách. To já třeba vůbec takový typ nejsem. A nedokážu si ani představit, že bych svoje volno, nebo prázdniny trávila na horách, to mě prostě vůbec neláká. Potom tady máme takové ty typy dovolených, které jsou zaměřené turistickým směrem.. pro někoho může znamenat dovolená odpočinek ale doslova a vyvalovaní se a někoho zase může lákat turistika, procházky a tak dále.. proč ne? Každý jsme jiný typ člověka a máme rádi něco jiného. Ještě bych ráda zmínila, že člověk od člověka preferuje dovolenou někde jinde. Například já bych klidně dovolenou strávila jak v zahraničí, tak v České republice. Na dovolenou nemusíte jet jenom do zahraničí, abyste se cítili dobře a dovolenou si užili. No a já už se těším, až na nějakou dovolenou pojedu, to bude nádhera.. sluníčko bude svítit, já se budu opalovat někde u vody, nebo u moře. To je jedno hlavně že si odpočinu ode všeho a načerpám nové síly. Teď nás s přítelem a dcerou čeká dovolená do České republiky (bydlím v zahraničí) a už se moc těším na návštěvu. Budeme na návštěvě skoro měsíc. A to je taky pro mě občas těžké, když nevidím svoji rodinu dlouhý čas, ale pak se o to víc těším, když přijedeme No zkrátka. Abych to shrnula, každý si pod slovem dovolená představí něco jiného a je to úplně v pořádku, protože jak se říká sto lidí a sto různých chuti.. Článek Dovolená v létě se nejdříve objevil na Aplcomm.

  • Web: Aplcomm
  • Aktualizace: 31.7.2024
projít na článek

Kitzbühel Horn

Kitzbühel Horn Kochejte se výhledy na město Kitzbühel a na sjezdovku Hahnenkamm na protilehlém svahu z Kitzbühel Hornu. OD AP

projít na článek

Celozávodní dovolená

Wetest Pneu Celozávodní dovolená Vážení zákazníci. V období od 27.12.2023 29.12.2023 bude v naší společnosti probíhat celozávodní dovolená. Článek Celozávodní dovolená se nejdříve objevil na Wetest Pneu.

projít na článek

Dovolená

Vážení přátelé a kamarádi Oznanuj že ode dneška 23.12 do 06.01.2020 - dovolená. Přeji Vám krásné prožití svátků.

projít na článek

Co si sbalit na hory v létě

Co si vzít v létě na hory, aby vás počasí ani jiné situace nepřekvapily? Myslete na správné vybavení s dostatečným předstihem, stihnete tak i případné nákupy. Pomůže vám seznam věcí, které by vám na dovolené na horách v létě neměly chybět.

projít na článek

Prodej travel domén

V rámci úklidu portfolia nabízím cestovatelské domény. Na některých je obsah a menší návštěvnost. dotovanadovolena.cz + dotovana-dovolena.cz dovolenakorfu.cz + dovolena-korfu.cz dovolena-spanelsko.cz dovolenabulharsko.cz dovolenaitalie.cz faliraki.cz feth

projít na článek