Dr. Max karta výhod: slevové poukazy i lékařská konzultace!

Využít služeb lékárny potřebuje čas od času každý. Pokud navíc můžete pořídit léky za výhodnější cenu, je to příjemný bonus. Pro věrné zákazníky je v lékárnách Dr. Maxe připraven věrnostní program - Karta výhod, díky němu svým zákazníkům nabízí široký výběr zboží, nízké ceny, slevy na doplatky léků s jednoduchou registrací online nebo v kterékoliv lékarně Dr. Max.

projít na článek

Přidejte se! Orsay club je plný výhod

Nakupujete na Orsay každou chvilku a jejich kolekce se vám líbí? Sbírejte body v Orsay clubu a získejte za své nákupy něco nazpět – třeba slevové poukazy na další nákupy.

projít na článek

Dárkové poukazy k Vánocům kde koupit a ušetřit

Elektronické dárkové poukazy Také jako každý rok sháníte dárky na poslední chvíli? Rozhodli jsem se Vám to pro letošní rok trochu ulehčit a přinášíme Vám par tipů na obchody, které nabízejí elektronické dárkové poukazy na nákupy, které objednáte online, p

projít na článek

Kde najít slevové kupóny Mall a jak je uplatnit?

Chcete na nákupu v Mall.cz ušetřit? Poradíme, kde najít platné slevové kupóny, kódy a další akční nabídky rychle a jednoduše. Čtěte dál a žádný slevový kupón Mall vám už neunikne.

projít na článek

Dr. Max: Ubraňte se nemocím i zbytečným výdajům!

Podzimní nachlazení dovede pěkně potrápit. Obrňte si imunitu s Dr. Max a přečkejte podzim ve zdraví! Přečtěte si ověřené tipy, zbavte se rýmy a ušetřete díky cashbacku a slevám, které nabízí Karta výhod. Poradíme, jak být fit za nízké ceny!

projít na článek

Cestujete do zahraničí? Ušetřete peníze s revolučním Revolut!

Revoluční nebanka Revolut je oficiálně v Česku! To je dobrá zpráva především pro cestovatele. Přečtěte si o službě Revolut. Jak získat a používat Revolut card? Karta přináší mnoho výhod, které každý cestovatel určitě ocení.

projít na článek