Draci mají v bojích o titul již deset výher

Po dlouhé reprezentační pauze čekaly na brněnské Draky další tři zápasy v rámci Nadstavby o titul. Soupeřem jim byl tým Eagles Praha, kterému Draci uštědřili tři porážky a zajistili si postup do bojů o medaile.

projít na článek

Draky čeká boj o jednadvacátý extraligový titul

V minulé sezoně dosáhli Draci na jubilejní dvacátý extraligový titul. Letos se brněnský tým opět dostal do finále soutěže a rád by načal třetí desítku.

projít na článek

Draci zvítězili v baseballovém poháru

Pět zápasů v pěti dnech. Takovou porci museli zvládnout baseballisté Draků v uplynulém týdnu. Nakonec si připsali pět výher a jako bonus získali český baseballový pohár.

projít na článek

Víkendová série proti mladým puškám

Dračí áčko čeká v pátek od 19 hodin na MBS utkání proti Třebíči Nuclears, která je aktuálně na čtvrtém místě v tabulce a je proto velkým překvapením celého ročníku. Za zmínku stojí ale fakt, že z jedenácti utkání, které Třebíč absolvovala, bylo deset se s

projít na článek

Brněnští Draci postoupili do finále extraligy

Uplynulý týden čekali na Draky poslední čtyři zápasy Nadstavby o titul. Obhájci extraligového titulu je zvládli na sto procent a zajistili si postup do finále soutěže.

projít na článek

Draci ovládli základní část baseballové extraligy

V uplynulém víkendu Draci odehráli dva zápasy, ve kterých dokázali porazit loňského vicemistra Kotlářku Praha. Potvrdili tak svou letošní suverenitu a po dvaadvacáté končí na první místě tabulky po základní části.

projít na článek