Draci si připsali tři výhry proti týmům ze spodní části tabulky

Tři extraligové zápasy čekaly v tomto týdnu na brněnské Draky. Ti si v nich připsali tři výhry a udrželi tak první místo v tabulce soutěže.

projít na článek

Draci se dobře naladili před reprezentační přestávkou

Boje nastavbové části o titul pokračují v rychlém tempu a na baseballisty Draků tak čekali další čtyři náročné zápasy. V nich si připsali další tři výhry a před reprezentační pauzou se tak příjemně naladili.

projít na článek

Víkendová série proti mladým puškám

Dračí áčko čeká v pátek od 19 hodin na MBS utkání proti Třebíči Nuclears, která je aktuálně na čtvrtém místě v tabulce a je proto velkým překvapením celého ročníku. Za zmínku stojí ale fakt, že z jedenácti utkání, které Třebíč absolvovala, bylo deset se s

projít na článek

Draci ovládli základní část baseballové extraligy

V uplynulém víkendu Draci odehráli dva zápasy, ve kterých dokázali porazit loňského vicemistra Kotlářku Praha. Potvrdili tak svou letošní suverenitu a po dvaadvacáté končí na první místě tabulky po základní části.

projít na článek

Mladší žáci vkročili úspěšně

Dvě výhry na úvodním turnaji nové sezóny FLVČ (Florbalové ligy volného času) si připsali v sobotu 22.10.2022 v Osečné naši mladší žáci. Ani jedna výhra se nerodila snadno. První dokonce přišla až po samostatných nájezdech. O to cennější však výhry jsou, p

projít na článek

Draci zvítězili v baseballovém poháru

Pět zápasů v pěti dnech. Takovou porci museli zvládnout baseballisté Draků v uplynulém týdnu. Nakonec si připsali pět výher a jako bonus získali český baseballový pohár.

projít na článek