Dražka Cup pokračoval v sobotu 14. června 2014 třetím dílem.

Na startu třech pony soutěží se sešlo zajímavé strartovní pole. V prvních dvou handicapových soutěžích se zastoupením všech výškových kategorií pony.

projít na článek

Ospalý versus Vabroušek

V neděli 16. června pokračuje v Račicích svým třetím dílem Český pohár v olympijském triatlonu a závod je také Akademickým mistrovstvím České republiky. Koná se na tratích 1,5 kilometru plavání, 40 kilometrů na kole a 10 kilometrů běhu.

projít na článek

Dražka Cup 2014

14. ročník skokových závodů na Dražce objektivem Honzy Matušky

projít na článek

Do Jablonce se po pěti letech vrátil vrcholový triatlon

Po dlouhých pěti letech se do Jablonce vrátil triatlonový závod té nejvyšší tuzemské kategorie. V sobotu tam svým osmým dílem pokračoval Český pohár v olympijském triatlonu a z vítězství se radovali Vojtěch Sommer a Petra Kuříková.

projít na článek

Praha hostí další závod ČP v aquatlonu.

V neděli 6. dubna se v Praze koná závod s názvem Aquatlon Praha 2014, který bude třetím dílem Českého poháru v aquatlonu. Po úvodních dvou závodech, které hostily České Budějovice a Zlín, se nyní v kombinaci plavání a běhu bude bojovat v české metropoli.

projít na článek

FITMIN TROPHY Pony 2014 - Ptýrov

Drezurní seriál Fitmin Trophy pony zařazený do Českého drezurního poháru 2014 pokračoval svým druhým zastavením na Ptýrově. >> Fotogalerie Honzy Matušky

projít na článek