Dřevěná vkládačka pro batolata

Vybíráte hračku pro vaši ratolest? Chcete pořídit dárek pro nejmenší? Jste pozvaní na baby shower a řešíte, co koupit? Jak zabavit malého caparta a zároveň u něj rozvíjet nejen jemnou motoriku? Dřevěná vkládačka pro batolata je vyrobena z kvalitního a zdravotně nezávadného materiálu. Je určena pro děti už od 18 měsíců. Zabaví dítě na dlouhou dobu. Hned tak neomrzí. Podstata spočívá v důmyslném provedení se 2 možnostmi náročnosti. Hračka, která upoutá pozornost, ale také učí dítě k rozpoznávání tvarů, má pozitivní vliv na vývoj jemné motoriky, soustředění a dokáže udržet neustálou pozornost dítěte. The post Dřevěná vkládačka pro batolata appeared first on Ostrov hraček.

projít na článek

Dřevěná zvedací plošina, dřevěné hračky

Otočná dřevěná zvedací plošina dřevěná hračka dopravní prostředky Velmi zajímavá hračka. Bude se určitě odlišovat od všech ostatních hračke. Je to šikovně vymyšlené zařízení pro kluky.

projít na článek

Dřevěná podlaha kolem bazénu. Na co si dát pozor?

Dřevěná podlaha kolem bazénu i terasa ze dřeva jsou považovány za luxus, přesto si je může dovolit téměř každý. Aby se ale taková investice časem neprodražila, je třeba si dávat pozor na několik věcí. Nad čím se zamyslet? Přicházíme stručně se 4 radami. F

projít na článek

Veselá abeceda

VESELÁ ABECEDA A VESELÁ ARITMETIKA Výukové didaktické hry dřevěná abeceda a dřevěná aritmetika pro děti od 3 let Didaktická hra je pro děti příjemnou činností, přirozeně rozvíjí jejich schopnosti. Dřevěná abeceda přináší dětem hravou formou první seznáme

projít na článek

Americká helikoptéra - Apache, dřevěná hračka

Dřevěná hračka bojový vrtulník vojenská helikoptéra - Apache vrtule helikoptéry se celá otáčí rozměr 310 x 160 x 110 mm

projít na článek

Dřevěná kolébka | kolíbka pro panenku s peřinkama, hračky

Velká dřevěná kolíbka Hračky pro panenky a holčičky Vnitřní rozměr na délku 38 cm. Barva peřinek nemusí odpovídat fotce. Ale můžete v poznámce eshopu požádat o určitou barvu a budeme se snažit vyhovět, pkud bude skladem.

projít na článek