Dřevěné hodinky: Příjem Vánočních objednávek

Vánoce se blíží neúprosným tempem a tak bychom Vám rádi oznámili, že pokud objednáte dřevěné hodinky Woowa do půlnoci 20. 12. 2015, garantujeme jejich odeslání a dodání do 23. 12. 2015, včetně gravírování! Zboží zasíláme Českou poštou. Tato možnost bohužel platí pouze pro ČR, doprava na Slovensko trvá cca 3-4 pracovní dny. Pro úplnost dodáváme, že gravírujeme na zadní stranu hodinek, do max. počtu 20-ti znaků, do max. dvou řádků. Požadovaný text ke gravírování zadejte do poznámek v objednávkovém formuláři. Pro více informací nás, prosím, kontaktujte na [email protected] post Dřevěné hodinky: Příjem Vánočních objednávek first appeared on Woowa: Dřevěné Hodinky s českým designem.

projít na článek

Vánoční ozdoby

DŘEVĚNÉ VÁNOČNÍ OZDOBY SADY Dřevěné vánoční ozdoby dodají stromečku přírodní ráz a dobře se kombinují se slaměnými ozdobami a perníčky. Jsou vhodné také jako visačky na dárky, nebo pro děti na vybarvování pastelkami. Velmi oblíbené jsou jako reklamní, ne

projít na článek

Napsali o nás: iDnes.cz

Rozhovor pro portál iDnes.cz o našem projektu naleznete zde: Postavil se na vlastní nohy, dnes jeho dřevěné hodinky znají po celém světě The post Napsali o nás: iDnes.cz first appeared on Woowa: Dřevěné Hodinky s českým designem.

projít na článek

Luxusní dřevěné hodinky kombinující tvrdost kovu a eleganci dřeva, to je naše nová trojice!

Velmi dlouho a pečlivě jsme pro vás připravovali tyto tři nové modely, které jsou první novinku pro rok 2022. Dřevěné hodinky WoodHood jsou zase o něco bohatší, kombinace kovu a dřeva dává hodinkám nový rozměr!

projít na článek

NAPSALI O NÁS: Živnostenské listy

Rozhovor pro podnikatelský magazín Živnostenské listy naleznete zde: https://www.zivnostenskelisty.cz/clanky/9723-drevene-hodinky-woowa The post NAPSALI O NÁS: Živnostenské listy first appeared on Woowa: Dřevěné Hodinky s českým designem.

projít na článek

Jak zkrátit dřevěné hodinky WoodHood?

Jednoznačně doporučujeme skočit k hodináři, který má veškeré potřebné nástroje a hodinky dokáže upravit kolikrát pomalu na počkání. Co když je ale už rok pandemie a zrovna vychytáte dobu, kdy hodinář není k zastižení a máte odvahu si hodinky zkrátit doma?

projít na článek