Dřevěné nákladní autíčko - dětská hračka

Nákladní autíčko s přípojným přívěsem Dřevěné hračky pro děti Kamión s přívěsem ze dřeva hračka. Přívěs lze jednoduše odpojit. česká výroba.

projít na článek

Autíčko hračka

Dřevěné autíčko hračka Dřevěné dárky, závodní autíčko malá bugina celá z bukového dřeva je velmi roztomilá, délka 14 cm, jezdí rychle. Objednejte nyní. Lze vypálit i text na přání.

projít na článek

Stojan na tužky, nákladní auto, dřevěná hračka

Hračka nákladní autíčko - stojan Nákladní auto s vyvrtanými otvory pro propisky/tužky. Ideální hračka pro dítě a později školáka. Památka na celý život, možno přikoupit gravírované věnování.

projít na článek

Jeep dřevěné dětské autíčko, hračka

Dřevěný Jeep vojenské autíčko na hraní 16x9x7,5 cm Armádní terénní Jeep je pojízdná hračka na hranici s parádním modelem. Výborné i jako dárek pro dospělé milovníky vojenské techniky. Možno přikoupit gravírovaný text.

projít na článek

Nákladní vozidlo - plošina - dřevěné hračky

Velká plošina - dřevěné nákladní vozidlo plošinová hračka, dárek pro děti Ohromující výška plošiny, pevná a robustní konstrukce. Výborná hračka pro dítě. Zdravá, krásná, pevná a ideální s osobním věnováním.

projít na článek

Autičko a stěhovák, dřevěné hračky.

Stěhovací auto a stojánek na tužky praktická hračka Parádní rychlá závodníčka + nákladní stěhovák, který slouží později dětem i jako skvělý držák propisek a tužek v na psacím stole potěší jako dárek v krásném panorama balení trojnásob. VĚNOVÁNÍ SE OBJED

projít na článek