Dřevěný traktor s vozíkem červený - 395 Kč

Dřevěný traktor s vozíkem na který můžete naložit jakýkoliv náklad a on si s ním hravě poradí. Vlek je odpojitelný, k traktoru se snadno připojí. Kvalitní, certifikovaný výrobek tradičního českého výrobce dřevěných hraček. Dodáváme v červené barvě. 

projít na článek

Dřevěný traktor s dlouhým vozíkem modrý - 490 Kč

Dřevěný traktor s vozíkem na který můžete naložit jakýkoliv náklad a on si s ním hravě poradí. Vlek je odpojitelný, k traktoru se snadno připojí. Kvalitní, certifikovaný výrobek tradičního českého výrobce dřevěných hraček.

projít na článek

Dřevěný traktor s vozíkem zelený - 395 Kč

Dřevěný traktor s vozíkem na který můžete naložit jakýkoliv náklad a on si s ním hravě poradí. Vlek je odpojitelný, k traktoru se snadno připojí. Kvalitní, certifikovaný výrobek tradičního českého výrobce dřevěných hraček. Dodáváme v zelené barvě nebo v m

projít na článek

Dřevěný lesní traktor, dřevěná hračka

Lesní traktor s kládama dřevěné hračky pro kluky Pohyblivý lesní traktor s odpojitelným přívěsem plným klád. Levná a přitom krásná hračka pro děti.

projít na článek

Traktor s vlečkou - hračky ze dřeva

Dřevěný traktor hračka s přípojnou vlečkou a kládama Zemědělský traktor s odpojitelným přívěsem.Vyrobeno z kvalitního dřeva. Pevná hračka.

projít na článek

Traktor s radlicí na písek - dřevěné hračky pro kluky i pro holky.

Dětský dřevěný traktor s radlicí hračka na pískoviště radlice traktoru se hýbe nahoru a dolů rozměr 150 x 80 x 80 mm Hezké dárečky pro kluky a chlapce na letní stavby na písku Majitel fotografií: firma Soly Europe s.r.o. Další užívání fotografií m

projít na článek