Druhá přednáška o historii města

V neděli 9. ledna 2011 se uskutečnil v budově sokolovny v Židlochovicích (v prostorách pronajatých židlochovickému gymnáziu) již druhý díl cyklu přednášek s názvem "Tři století v životě města".

projít na článek

Závěrečná přednáška o historii města

V neděli 27. února 2011 se uskutečnil v budově sokolovny v Židlochovicích (v prostorách pronajatých židlochovickému gymnáziu) závěrečný díl cyklu přednášek s názvem "Tři století v životě města".

projít na článek

Přednáška „Kdo jsou rosikruciáni“ a Úvodní kurz – Ostrava

Mezinárodní škola Zlatého Kříže s Růží Lectorium Rosicrucianum srdečně zve na přednášku Kdo jsou rosikruciáni, která bude pokračovat kurzem Úvod do univerzálního učení. První setkání se uskuteční v sobotu 22.1.2011 v 15 hodin v Domě kultury města Ostravy.

projít na článek

Přednáška a expozice VÚŽV v Národním zemědělském muzeu

Národní zemědělské muzeum v Praze připravilo pro veřejnost tradiční lednovou akci, tentokrát s názvem Letenské prase Letenský masopust. Na informačních panelech Výzkumného ústavu živočišné výroby, v. v. i. se návštěvníci mohli dozvědět o historii chovu p

projít na článek

ROZHOVORY O DUŠI

Srdečně vás zveme na přednášky z cyklu ROZHOVORY O DUŠI, které pořádá Mezinárodní škola Zlatého Kříže s Růží, Lectorium Rosicrucianum v Zichyho paláci (2. poschodí) na ulici Ventúrska 9 v Bratislavě. První přednáška se koná v sobotu 29. listopadu 2014 v 1

projít na článek