Druhy pantů

Společnost Sapeli je známá pro své skvělé výrobky. Proto s nimi i rádi pracujeme. Dveře jsou vyrobené z perfektních materiálů, které nejen dobře fungují, ale také zaručují dlouholetou životnost. Proč je ale důležité vybrat vhodný dveřní pant? Proč je vůbec třeba věnovat této problematice pozornost? Na patentech závisí vše Skutečně. Dveřní panty rozhodují o funkčnosti celého dveřního systému. Na pantech totiž visí celá váha dveří, ručí za přesné dosednutí dveří do zárubně. Zároveň tím ovlivňují těsnost, pevnost i estetiku celého dveřního systému. Různé dveřní systémy vyžadují různé panty. V Sapeli to vyřešili třemi kvalitními panty, kdy každý pant je vhodný pro jiný systém. Závěsy pro klasické otočné dveře Klasické otočné dveře využívají klasických závěsů. Mohou být dvoudílné nebo třídílné. Panty mají dlouhé čepy na jedné straně dveří, na druhé pak dveře zapadají do zárubně. Dveře se do těchto pantů nasazují shora. Výhodou je, že tyto panty se dnes dají schovat i přímo do zárubně, čímž vytvoří dojem skrytých pantů. Jde o velmi moderní pojetí dveřního systému, který staví na zaběhlé mnohaleté klasice. Závěsy pro lítačky Panty u kyvných dveří, hovorově lítaček, se vyznačují obousměrným chodem se samouzavíracím mechanismem. Panty tak umožňují snadné a hladké otevření dveří od sebe i k sobě a zároveň po dokonání pohybu se opětovně zaletují do výchozí pozice. Lítačky jsou vhodné do prostor s hustší migrací osob, například do hospod či vestibulů firem. Závěsy pro bezfalcové otočné dveře Hladká linie dveří i zárubně. Nikde nic nevyčnívá a nenarušuje. To je stručná charakteristika moderních bezfalcových dveří. Panty jsou v tomto případě skryté uvnitř zárubně a umí se otevřít až do úhlu 180 stupňů. Seřízení probíhá ve třech směrech za pomoci excentrických šroubů. Výhodou je, že se vyrábějí z vícera moderních materiálů nukl, chrom, ocel a obsahují navíc bezúdržbová ložiska. Tyto panty jsou tak věčné. Pro správný výběr pantu nás kontaktujte Nevíte si rady, jaký pant je vhodný přímo pro vaši potřebu? Přijďte se poradit k nám do interiérového studia 3 Tcz s.r.o., ve kterém společně projdeme vícero možností a vybereme to nejlepší pro vás. Na pantech totiž vše závisí. Článek Druhy pantů se nejdříve objevil na dverebrno.cz.

projít na článek

Skryté panty

Pro svoje nesporné praktické výhody jsou skryté panty stále oblíbenějším řešením kování nových oken a dveří. Jsou navrženy tak, aby nebyly pohledově viditelné a nerušily tak čisté linie moderního designu. Pro bezfalcová okna a dveře jsou prakticky jediným

projít na článek

Pozdní večer, druhý prosinec

Pozdní večer, druhý prosinec, musím uklízet doma zas binec, Vánoce nepočkaj, příbuzní přijedou a bystrým okem svým kontrolu provedou. The post Pozdní večer, druhý prosinec appeared first on Báseň na přání.

projít na článek

Druhý obor

Druhý obor povolí žákům ředitelka školy pouze v případě MIMOŘÁDNÝCH studijních výsledků v prvním oboru. Vlasta Urbášková, ředitelka školy

projít na článek

Znáte všechny druhy antiparazitik? Jaké to jsou?

Pořídili jste si pejska nebo kočičku, a kromě krmení taky přemýšlíte, jak ochránit jejich srst a střeva před napadením nejrůznějšími parazity? Pak jste tu správně, seznámíme vás se všemi druhy antiparazitik, poradíme vám, na co se hodí a jak se používat.

projít na článek

Základní druhy filtrů pro zahradní jezírka

V tomto článku bychom vám rádi popsali jednotlivé druhy filtrů pro zahradní jezírka, jejich fungování a údržbu.

projít na článek