Druhy tújí

Túje vás určitě překvapí nejen svou rozmanitostí tvarů či barev, ale i vzrůstu. Túje můžete využít jako solitéry nebo do skupinových výsadeb. Je však třeba dát si pozor na příliš barevné kombinace. Túji můžete zasadit nejen do skalky, ale i do květináče jako přenosnou zeleň.

projít na článek

Stříhání tújí

Túje u nás patří k nejčastěji vysazovaným jehličnanům. Nejtypičtější živý plot tvoří právě túje, najdete jej snad na každé druhé zahradě. Túje jsou odolné keře, které rostou hustě ve sloupcovitém tvaru. Nejlepší na túji však je to, že časem nezhnědne a ne

projít na článek

Pěstování tújí

Túje patří u nás k velmi často používaným jehličnanům, protože rychle rostou a zůstávají pořád zelené. Rostou na slunci i ve stínu. Velmi často se využívají k výsadbě živého plotu. Dorůstají až do výšky 20 metrů a jsou odolné vůči mrazu.

projít na článek

Nové zboží: Candimis + Candicaps 1 + druhý za 50%

Druhý (levnější) s 50% slevou - libovolně kombinujte

projít na článek

POLLUTEC 2018 DRUHÝ DEN VELETRHU

Druhý den veletrhu POLLUTEC právě odstartoval a my se tak nacházíme přesně v polovině veletrhu. Po další dva dny nás můžete potkat na stánku M96, hala 4.  The post POLLUTEC 2018 DRUHÝ DEN VELETRHU appeared first on IN-EKO.

projít na článek

Hloubka kořenů thuje

Túje je běžná domácí okrasná rostlina, která se dnes používá pro malebné zahradní úpravy a velmi běžně se používá jako stínící živé ploty, když jsou vysazeny v řadách, vzhledem k jejich hustému olistění. Jsou nenáročné na pěstování a vyžadují minimální pé

projít na článek