DS 9 Opéra Première: Jedinečná edice

DS Automobiles představuje novou limitovanou edici DS 9 Opéra Première, která je symbolem francouzského know-how v odvětví luxusu představeného v ikonickém modelu.

projít na článek

Skryjte svou IP adresu v Opeře!

Skryjte svou IP adresu v internetovém prohlížeči Opera. Je to jednoduché a zcela zdarma. Opera je jeden z nejoblíbenějších internetových prohlížečů, který doporučuji. Opera je také jeden z nejrychlejších internetových prohlížečů na světě. Opera není pouze

projít na článek

Výraznější MINI - speciální edice

Edice Resolute Edition pro MINI 3dveřové, MINI 5dveřové a MINI Cabrio, edice Untold Edition pro MINI Clubman a edice Untamed Edition pro MINI Countryman.

projít na článek

Limitovaná edice i30 N Drive-N má české ceny

Limitovaná edice i30 N Drive-N přijíždí oficiálně na český trh. Cena pětadvacítky vozů, které jsou určeny pro český trh, startuje na 899 990 Kč vč. DPH.

projít na článek

Nová edice Toyoty Aygo v Ženevě

Na ženevském autosalonu 2019 se ve světové premiéře představí nová speciální edice modelové řady Toyota AYGO s označením x-cite.

projít na článek

Speciální edice modelu Stinger GTS

V New Yorku se veřejnosti odhaluje limitovaná edice modelu Stinger GTS se systémem dynamického pohonu všech kol a vzhledem připomínajícím závodní vozy.

projít na článek