Dům s velkou zahradou Chrášťany u Prahy

XREAL Prodej RD Praha Zapad Chrastany Ke Hristi 84 Spherical Image RICOH THETA Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům 4+1 po úplné rekonstrukci s bohatým zázemím a velkým rovným pozemkem o výměře 1471 m2. Hlavní obytná část je rozprostřena ve dvou podlažích. Přízemí obývací pokoj 22,5 m2 spojený s kuchyní 13,8 m2, samostatný pokoj 17,3 m2, koupelna s vanou a WC 6,2 m2 (a krásným výhledem do zahrady) a vstupní chodba 9,2 m2 s úložnými prostory a novým schodištěm do patra.V 1. patře ložnice 21,3 m2 a pokoj 18,5 m2 s balkonem, koupelna se sprchovým koutem a WC 5,2 m2 a prostorná podesta 12,3 m2 se vstupem na půdu. Střecha s eternitovou krytinou je bez závad. V roce 2008 byl interier domu kompletně zrekonstruován. Nové betonové podlahy s izolací, nové omítky, štuky včetně stropů, nové ústřední topení s kombinovaným plynovým kotlem Junkers na topení a ohřev vody a rozvodem v mědi. V obývacím pokoji jsou krbová kamna s výměníkem 24 kWh. Elektroinstalace v mědi je zcela nová, rozvod vody v plastovém vedení. Oba komíny pro kotel i kamna jsou nově vyvložkované. Okna jsou původní dřevěná špaletová, v přízemí s venkovními stahovacími roletami. Dům je připojen na městský vodovod, kanalizaci a plynovod. Navíc má dům i vlastní studnu s pitnou vodou a původní septik, využitelný na sběr dešťové vody. K domu přiléhá přístavba, vejminek s letní kuchyňkou, jídelnou spíží, malý sklep a prádelna, vše vytápěno ústředním topením. Dále ještě dílna a nářaďovna. Na pozemku je volně stojící podsklepená garáž a udírna, podzemní nádrž na dešťovou vodu. K domu přiléhá zastřešené letní sezení. Na zahradě je mnoho ovocných stromů a okrasných dřevin, nadzemní bazén a ohniště. Parkování je možné v garáži, na pozemku i před domem na ulici. Dům je energetické třídy G. Veškerá občanská vybavenost je v obci, případně v sousední obci Rudná. Stavba i pozemek jsou vhodné nejen na bydlení ale i k podnikání. Místo je snadno dostupné na stanici metra Zličín je to pouze 5 minut autem, 2,8 km nebo samozřejmě autobusem. Pro podnikání hovoří blízkost Pražského okruhu i napojení na dálnice a možnost úpravy stávajících staveb i jejich přístavba. Budete-li potřebovat hypoteční úvěr zdarma Vám zajistíme ten nejvýhodnější. Prodejní cena: PRODÁNO Podrobnosti poskytne: Aleš = E-mail: [email protected] + Skype: ales.zeman.xreal + Tel.: 777 135 945 Názor makléře: Kousek na metro Zličín [See image gallery at xreal.cz] Umístění na mapě The post Dům s velkou zahradou Chrášťany u Prahy appeared first on XREAL.

projít na článek

Byt 2+1 v RD s velkou zahradou

K pronájmu na období cca jednoho roku nabízíme byt 2+1 v rodinném domě ve velmi dobrém stavu se zahradou (705m2) v klidné ulici Na Chmelnici pod Tabulovým vrchem. Byt o velikosti 67 m2 se nachází v II. NP. K bytu patří balkón, možnost využití verandy a za

projít na článek

Byt 2+kk v RD s velkou zahradou

K pronájmu na období cca jednoho roku nabízíme byt 2+kk v rodinném domě ve velmi dobrém stavu se zahradou (705m2) v klidné ulici Na Chmelnici pod Tabulovým vrchem. Byt o velikosti 67 m2 se nachází v I. NP. K bytu patří balkón, možnost využití verandy a za

projít na článek

Újezd u Průhonic, Praha - 69,000

Moderní rodinný dům s velkou zahradou nedaleko Milíčovského lesa. Bedrooms: 5Bathrooms: 3

projít na článek

Nadstandardní rezidenční bydlenís vlastní zahradou | Praha 6

Návrh interiéru a částečných dispozičních úprav apartmánu o rozloze 145 m2 s výhledem na chrám sv. Víta, s 255 m2 zahradou, s 80 m2 terasou a garážovým stáním.

projít na článek

Nadstandardní rezidenční bydlenís vlastní zahradou | Praha 6, Hanspaulka

Návrh interiéru a částečných dispozičních úprav apartmánu o rozloze 175 m2 s výhledem na chrám sv. Víta, s 255 m2 zahradou, s 80 m2 terasou a garážovým stáním.

projít na článek