Dům se stodolou a zahradou v krásné lokalitě

K prodeji nabízíme dům se stodolou a zahradou ve vyhledávané lokalitě Václavov u Oskavy. Dům se skládá z obývacího pokoje, ložnice, kuchyně, koupelny s WC, spižírny, dvou průchozích chodeb a dvou pokojů, z kterých je vstup na terasu. Okolo domu je velká, krásná a opečovávaná zahrada (1717 m2), která jen podtrhuje toto romantické místo. Dům je částečné podsklepený. Základy jsou z kamene a zbytek domu je postavený z cihel. Střecha je plechová. V domě v průběhu času proběhla řada rekonstrukcí. V domě je půda, která se momentálně využívá k uskladnění věcí, ale je možné v ní vybudovat další pokoje. Dům má vlastní studnu, je napojen na elektřinu. Odpady jsou řešeny pomocí čističky. Vytápění domu je zajištěno pomocí dvou krbových kamen. Jedny jsou umístěny v kuchyni a druhé v obývacím pokoji. K domu patří velká cihlová stodola (cca 8 x 11,5 m), která momentálně slouží k uskladnění věcí a jako garáž pro auto. Nabízí ale mnoho jiných možností využití. Václavov je jen 5 min autem od Oskavy, kde je dobrá občanská vybavenost (pošta, obchod, restaurace, kulturní dům). Tento dům, zahrada a samotné místo nejvíce zaujmou na osobní prohlídce. Zavolejte a vše vám ukáži osobně.The post Dům se stodolou a zahradou v krásné lokalitě first appeared on ERA Reality.

projít na článek

Lidová chalupa se stodolou k celkové rekonstrukci, obec Chodov u Domažlic

PRODÁNO ! Nabízíme Vám ke koupi jednu z prvních lidových chalup se stodolou a menším pozemkem o celkové výměře 178 m2 v centru obce Chodov, ležící 8 km západně od okresního města Domažlice. Jedná se o samostatně stojící, památkově chráněnou přízemní stavb

projít na článek

Prodej chalupy se stodolou a pozemkem 1435 m2, Radošice

Nabízíme ke koupi chalupu se stodolou v obci Radošice. Na pozemku o výměře 1435 m2 se nachází chalupa, stodoly, vlastní studna a vzrostlé stromy. Dominantou domu, který je v původním stavu a čeká na kompletní rekonstrukci, je původní historická pec. Stodo

projít na článek

Nadstandardní rezidenční bydlenís vlastní zahradou | Praha 6

Návrh interiéru a částečných dispozičních úprav apartmánu o rozloze 145 m2 s výhledem na chrám sv. Víta, s 255 m2 zahradou, s 80 m2 terasou a garážovým stáním.

projít na článek

Nadstandardní rezidenční bydlenís vlastní zahradou | Praha 6, Hanspaulka

Návrh interiéru a částečných dispozičních úprav apartmánu o rozloze 175 m2 s výhledem na chrám sv. Víta, s 255 m2 zahradou, s 80 m2 terasou a garážovým stáním.

projít na článek

Nadstandardně a moderně zařízenýbyt 2kk s vlastní zahradou | Praha 6, Hanspaulka

Návrh interiéru a částečných dispozičních úprav apartmánu o rozloze 78 m2 v prvním nadzemním podlaží s vlastní 85 m2 zahradou a garážovým stáním.

projít na článek