Jedná se o dušené jídlo, tudíž na něj nemůžeme příliš spěchat a musíme si ho zpočátku trochu odpracovat. Počáteční práce spočívá především v tom, že je třeba důkladně opéct maso na trošce másla v kastrolu. Cílem není, aby maso změklo, nýbrž aby dostalo co nejvýraznější zlatavé opečení. Výsledný pokrm bude plný a příjemný v chuti a svěží a výrazný v barvě.
Dušená mrkev provoní celý byt. Některým z nás se vybaví atmosféra u babiček, které nám ji jako dětem velmi často vařily. Její charakteristická vůně a chuť si pohrává s našimi chuťovými vjemy. Variant toho pokrmu je celá řada, v každé domácnosti a oblasti
projít na článekDušená mrkev, takové nedobré jídlo si leckdo řekne, jenže když se to udělá dobře, tak to chutná výtečně. Dobře o tom ví i Kluci v akci, kteří tento mrkvový skvost servírují s noky z odpalovaného těsta. Recept kluků je na 4 až 6 porcí a v našem článku se p
projít na článekMrkev je asi nejčastěji používaná kořenová zelenina v našich krajích. Patří zároveň mezi nejzdravější a nejchutnější zeleninu, tudíž by neměla v našem jídelníčku chybět. Můžete ji jíst syrovou, ale mnoho cenných látek se uvolňuje až vařením. Syrová mrkev
projít na článekDušená rýže (2 porce) Popis: Dušená rýže dochucená jen solí. Vhodné jako univerzální příloha k mnoha druhům jídel. Složení: rýže parboiled (97 %), voda, řepkový olej, sůl kamenná. Informace pro alergiky: neobsahuje alergeny Porc
projít na článekDušená rýže (2 porce) Popis: Dušená rýže dochucená jen solí. Vhodné jako univerzální příloha k mnoha druhům jídel. Složení: rýže parboiled (97 %), voda, řepkový olej, sůl kamenná. Informace pro alergiky: neobsahuje alergeny Porc
projít na článek