Dva koncerty s 29 Saiten

Po dlouhé době bude k slyšení opět Sudéta v živé podobě - tedy se speciální sudetskou kapelou 29 Saiten (Marek Štifter, Pepa Štěpánek, Aleš Charvát a Tomáš Makovský). První koncert bude v Praze v pátek 4.12. v Kaštanu , druhý v sobotu 5.12. v Zahořanech u Berouna v hospodě Pásovec . Pak se Dvacet devět strun na nějakou dobu odmlčí, dokud se znovu nerozezní s písněmi z nového alba, které se právě rozpéká ve studiu.

projít na článek

Petr Linhart & 29 Saiten - Zaječí

Záznam z uvítání alba Rozhledna - Praha, Jazzdock, 8.6.2015. Kapela 29 Saiten ve složení: Josef Štěpánek - pedal steel, Marek Štifter - elektrická kytara, Jan Kořínek - hammond, Jan Lstibůrek - kontrabas, David Landštof - bicí.

projít na článek

Pozvánka: 29 Saiten v Příbrami ve čtvrtek 9.9.

S kapelou 29 Saiten budu hrát ve čtvrtek 9. září od 20 hodin v příbramské Čajovně na Zemi , která se večer proměňuje v podzemní klub, kde si nemusíte dávat jenom čaj :-). Srdečně zvu na sudetský večírek s velkolepým zvukem !

projít na článek

Petr Linhart & 29 Saiten - Cargo

Záznam z uvítání alba Rozhledna - Praha, Jazzdock, 8.6.2015. Kapela 29 Saiten ve složení: Iva Pazderková - vocal, Josef Štěpánek - pedal steel, Marek Štifter - elektrická kytara, Jan Kořínek - hammond, Jan Lstibůrek - baskytara, David Landštof - bicí. 

projít na článek

Petr Linhart & 29 Saiten - To bylo to Kladno

Záznam z uvítání alba Rozhledna - Praha, Jazzdock, 8.6.2015. Kapela 29 Saiten ve složení: Josef Štěpánek - elektrická kytara, Marek Štifter - akustická kytara, Jan Kořínek - hammond, Jan Lstibůrek - kontrabas, David Landštof - bicí. 

projít na článek

Petr Linhart & 29 Saiten - EuroNight má zpoždění

Záznam z uvítání alba Rozhledna - Praha, Jazzdock, 8.6.2015. Kapela 29 Saiten ve složení: Josef Štěpánek - elektrická kytara, Marek Štifter - akustická kytara, Jan Kořínek - hammond, Jan Lstibůrek - baskytara, David Landštof - bicí. 

projít na článek