Dvě české lodě míří na Rolex Giraglia Cup

Velký středomořský závod námořních jachet Rolex Giraglia Cup startuje již dnes o půlnoci. Na startu v San Marinu společně s 84 dalšími loděmi bude i HEBE SAILING TEAM, který jede v sestavě Jakub Havelka, Zdeněk Jakoubek, Zdeněk Sünderhauf, Tomáš Vika, Libor Hošek, Petr Solař, David Kovařík a Jirka Horáček.

projít na článek

Bronz pro českou posádku na Rolex Middle Sea Race

Posádka české lodě HÉBÉ V dokončila ve středu 25. 11. brzy ráno v pořádku a ve zdraví jeden z nejtěžších a nejlépe obsazených námořních závodů na světě Rolex Middle Sea Race. Letos byly podmínky obzvlášť náročné, vítr přesahoval 40 uzlů, ze 104 startující

projít na článek

Jubilejní Rolex Middle Sea Race s pětinásobnou českou účastí

Rolex Middle Sea Race slaví kulatých 50 let. Slavný závod odstartuje v 11 hodin v sobotu 20. října na Maltě. Ale již zítra je na programu Coastal Race. Přihlášených je rekordních 149 lodí ze 30 zemí a mezi nimi pět českých.

projít na článek

Parkurová stáj Bioveta míří do Opavy

Osmé kolo Českého poháru míří do Opavy. Mezi startujícími stájemi nebude chybět ani stáj Bioveta, a. s.

projít na článek

Barbora Závadová míří do Austrálie

Nejlepším českým plavcem roku byla za sezonu 2016 už počtvrté v kariéře a potřetí v řadě vyhlášena čtyřiadvacetiletá Barbora Závadová. S tím se ale rozhodně nespokojuje, míří ještě výše a 12.4. odlétá do Austrálie.

projít na článek

Tři české plachetnice na největším námořním závodě v Evropě

17. října v 11 hodin byl za slabého větru odstartován již 36. ročník legendárního závodu Rolex Middle Sea Race. Jako má Austrálie slavný vánoční Sydney Hobart Race, ve Středozemním moři svou náročností a významem odpovídá právě tento závod. Na letos start

projít na článek