Dymokurský okruh nezklamal

Závody motocyklů na přírodních okruzích patří již tradičně mezi velmi oblíbené disciplíny. Ve dnech 5. a 6.9. se trati v Dymokurech konal další díl Mistrovství a Přeboru ČR na přírodních okruzích 2020. Počasí přálo jezdcům i divákům kolem trati a všichni si tak mohli užít krásný víkend na Dymokurském okruhu. Sobota patřila jako obvykle tréninkům a v neděli se na start postupně postavili jezdci všech vypsaných tříd v celkem 8 závodech.

projít na článek

Adamovo stavení prohlídkový okruh Státní hrad a zámek Jindřichův Hradec

Prohlídková trasa A (základní okruh) prochází prvním patrem renesanční budovy Adamova stavení. Přibližuje reprezentivní životní styl vysokých zemských úředníků pánů z Hradce, ale i dobu, ve které z velkolepě vystavěné rezidence spravovali své rozlehlé pan

projít na článek

Fascinující Air Race na slavném Red Bull Ringu

Österreichring, později A1 Ring a nyní Red Bull Ring, slavný okruh na kterém vítězili jezdci F1 Niki Lauda, Emerson Fittipaldi nebo Michael Schumacher. Přestavěný a nově, moderně upravený okruh přivítá v červenci 9. závod letošního seriálu Formule 1. Minu

projít na článek

Carboniacup s rekordem vozů na Lausitzringu

Ke třetímu závodnímu klání se vydali jezdci Carboniacupu tentokrát na německý okruh poblíž Klettwitz, tedy na Lausitzring a tento lužický okruh zažil rekord v počtu přihlášených aut, kterých bylo 101.

projít na článek

Slovakiaring s Carboniacupem letos podruhé

Začala druhá polovina sezóny Carboniacupu a jezdci se vrací na okruh u Orechovej Potoni, neboli slovenský mezinárodní okruh Slovakiaring. Na jezdce čekají už čtvrté závody. A tentokrát opět dvojzávod.

projít na článek

Polovička sezóny je zde, aneb Lausitzring vítá Carboniacup

Již 4.7. přivítá letošní již čtvrté klání Carboniacupu 2016 okruh v Německu, nesoucí jméno Lausitzring, tedy česky Lužický okruh, na kterém jsou pro potřeby závodů Indycar i klopené zatáčky.

projít na článek