Dýňová polévka s mrkví

Ingredience: jedna menší dýně a 1 velká mrkev na 4 porce. Dýni rozkrojíme a vydlabeme semena, ty si můžete dát usušit a chroupat je jsou výborné.Dýni nakrájíme na kostky a s mrkví dáme vařit do papinova hrnce. Trochu přisolíme himalájsou solí. Rozmixuji tyčovým mixerem a můžem přidat zakysanou smetanu a bazalku, orestuji na olivovem oleji s čenekem rozdrceným kostičky kváskového žitného chleba. A už jen podávám v hlubokém talíři. Můžete si to dosolit. Je to výborný. Dobrou chuť. The post Dýňová polévka s mrkví appeared first on Nicol Kozáková - Awakening.

projít na článek

Krásný nový rok 2023

Spoustu pohody a odpočinku Vám přeje tým Hotelu Sen.  Těšíme se na vás v novém roce. Pondělí Polévka: Úterý Polévka: Středa Polévka: Čtvr

projít na článek

VÁNOČNÍ OTEVÍRACÍ DOBA

Jsme tu pro Vás i během vánočních svátků, pouze s upravenou otevírací dobou. Těšíme se na Vás! Pondělí Polévka: Úterý Polévka: Středa Polévka:

projít na článek

VÁNOČNÍ OTEVÍRACÍ DOBA

Jsme tu pro Vás i mezi vánočními svátky, pouze s upravenou otevírací dobou  Těšíme se na Vás! Pondělí Polévka: Úterý Polévka: Středa Polévka:

projít na článek

Silvestrovský pobyt

Přivítejte nový rok velkolepě.  Prožijte magickou noc se silvestrovskou zábavou, skvělým jídlem a neomezenou relaxací v našem wellness. Více informací najdete tady. Bude to kouzelné, to nám věřte.   Pondělí Polévka:

projít na článek

PF 2023

Vážení hosté, milí přátelé, děkujeme za vaši přízeň v loňském roce a přejeme vám vše nejlepší do nového roku 2023. Tým hotelu Maximus Resort Pondělí Polévka: Úterý Polévka:

projít na článek