Džem z červeného rybízu

Červený rybíz byl nepostradatelným ovocem na výrobu šťáv, marmelády a želé, pro svojí výraznou chuť, krásnou barvu a velký obsah pektinů. Proto se pár keříků vždy pěstovalo u každé chalupy. Marmeláda z červeného rybízu je snad nejlepší na lepení vánočního cukroví. Plody rybízu se pasírují a tak se nemusíte bát žádných zrníček . Složení: červený rybíz 50%, cukr Hmotnost 175g Zpracované ovoce, výběrový džem

  • Web: Úvod
  • Aktualizace: 22.2.2024
projít na článek

Džem z černého rybízu

Černý rybíz je nabitý vitamíny, je nádherně aromatický a tak marmeláda z něj je vynikající na veškeré využití v kuchyni i namazání na chléb, dorty, na ochucení mléka i čaje. Plody rybízu se pasírují a tak se nemusíte bát žádných zrníček . Složení: černý

projít na článek

Rakytníkový džem

Složení: šťáva z rakytníku 50%, cukr Zpracované ovoce, výběrový džem

projít na článek

Malinový džem

Složení: šťáva z malin 50%, cukr, pektin Zpracované ovoce, výběrový džem

projít na článek

Ostružinový džem

Ostružinový džem je vyráběn z celých plodů a doba přípravy je zkrácena na minimum. Tím se zachovala jemná chuť plodů, cenné látky a vitamíny. Ostružiny jsou známé pro velký obsah antioxidantů Složení: Ostružiny 50%, cukr. Hmotnost obsahu 175g Zpr

projít na článek

Višňový džem

Pikantní chuť višní plně oceníte v našem džemu. Odpeckované plody se vaří co nejkratší dobu, aby se neponičili vitamíny a tmavě červená barva. Nejen, že je tento džem vynikající na namazaném krajíci chleba, ale kdo někdy jedl pravý "švarcvaldský" dort, tz

projít na článek