EDEL / AFRODITA

Ladné křivky s rozšiřujícími se loketníky doslova rozevírají a pobízejí Vás, abyste se usadili. Její čistý design však není jen o vzhledu, ale také o funkci. Její modulová řada obsahuje mimo křesla a nerozkládacích pohovek také pohovky s unikátním rozkládacím systémem vhodného i pro každodenní spaní. The post EDEL / AFRODITA appeared first on EDEL – INTERIER.

projít na článek

EDEL / APOLLO

Střídmá dokonalost, tvarová jednoduchost, dokonalá funkčnost a výjimečný komfort, takto by se dala charakterizovat naše sedací souprava s názvem EDEL APOLLO. The post EDEL / APOLLO appeared first on EDEL – INTERIER.

projít na článek

EDEL / HARMONY

sedací sestava Harmony v broušené kůži NUBUK , právě teď za velmi dobrou cenu na EDEL- interiér Zlín Těšíme se VAŠI návštěvu ve Zlíně The post EDEL / HARMONY appeared first on EDEL – INTERIER.

projít na článek

EDEL / ART

krásná designová manželská postel, která Vás donutí si na sebe lehnout a oddat se její nekonečné pohodlnosti. The post EDEL / ART appeared first on EDEL – INTERIER.

projít na článek

EDEL / LAND

V měsíci Únor probíhají v EDEL interiér Zlín velmi výhodné ceny na vystavené sedací sestavy , jako tato rozlehlá pohovka Land. Zveme Vás do interiéru a těšíme se na Vaši návštěvu The post EDEL / LAND appeared first on EDEL – INTERIER.

projít na článek

EDEL / MODULAR

Sedací polštářová sedačka s velkou možností sestav The post EDEL / MODULAR appeared first on EDEL – INTERIER.

projít na článek