S nadcházejícími chladnými dny šéfkuchař EFI Hostince Osmec, Honza Malinka, připravil nové podzimní menu, které reflektuje na toto roční období s využitím lokálních surovin, jak jsme již zvyklí. Již nyní můžete ochutnat novinky na našem á la carte, jako např. uzeného pstruha, poctivou kulajdu, tatarák s pečeným morkem podávaný v morkové kosti, srnčí guláš nebo třeba čokoládovou pěnu s jogurtovou zmrzlinou a pečenými švestkami se skořicí. Pojďte si zpříjemnit den skvělými pokrmy z naší kuchyně. Budeme se na Vás těšit. Tým EFI Hostince Osmec Článek EFI Hostinec Osmec oblékl do podzimního kabátku svůj jídelní lístek se nejdříve objevil na EFI Hostinec – Domácí kuchyně a řemeslné pivo.
S nadcházejícím krásným počasím se tým kuchařů v čele s Honzou Malinkou rozhodli o změnu jídelního lístku. Jak je ostatně naším zvykem, podstatnou roli ve změně hraje nejen roční období, ale i lokálnost a sezónnost potravin. Rádi Vás přivítáme u nás v
projít na článekJaké máte plány na tento víkend? Zajděte si s přáteli na vyhlášenou specialitu tatarák. Již tento víkend si můžete v EFI Hostinci Osmec vychutnat ty nejlepší kombinace tataráků. Ptáte se KDY? Od tohoto pátku 3.11. až do neděle 5.11.2023. Těšit se m
projít na článekRádi bychom vás pozvali do EFI Hostince Osmec na náměstí 28. října na náš chřestový týden, který probíhá od 15. do 21. května. V tuto dobu jsme si pro vás připravili speciální menu, které se zaměřuje na zdravé a lahodné pokrmy z chřestu. Chřest je neje
projít na článekKaždoročně oblíbená Svatomartinská husa se nezadržitelně blíží a již nyní si můžete rezervovat svůj stůl v našich EFI Hostincích v Brně a na Zámku Račice, protože poptávka po naší husičce je obrovská. V nabídce nechybí ani Svatomartinská vína! Tento ro
projít na článekPodzim a jeho barvy, které se v přírodě postupně objevují, přímo vyzývají k tomu, aby je člověk využil i při dekorování. Pokud si chcete atmosféru dokonale zbarveného podzimu přenést i do svého interiéru, máte mnoho možností, jak toho dosáhnout. Jednou z