Eko-komíny

Jsme tradiční český výrobce komínů, komínových systémů, komínových vložek či spalinových ventilátorů. Ponořte se do světa komínů a komínových systémů také Vy! Vážení obchodní přátelé, Komínové systémy EKO jsou tuzemské certifikované systémy, které splňují aktuální požadavky na tepelnou a topenářskou techniku a na aktuální požadavky české i evropské legislativy. Na rozdíl od některých konkurenčních českých systémů neobsahují žádné technické „kompromisy“ ani polovičatá řešení. Zpětnou vazbou od našich partnerů i zákazníků neustále systémy zdokonalujeme a doplňujeme o další prvky a komponenty, popř. o celé systémy, které jsme prozatím nenabízeli. Snahou společnosti je poskytovat kompletní sortiment komínových systémů, včetně poradenství a servisu. Distribuce na českém trhu je prováděna přes naše vlastní pobočky s množstvím zásob zboží k okamžitému odběru a kvalifikovaným personálem, schopným poskytnout jak obchodní, tak i technické řešení dodávek komínů po území ČR, které zásobují naše partnerské obchodní partnery přímo v regionech – jsme Vám nablízku. Naši obchodně – techničtí zástupci jsou připraveni řešit se zákazníky jejich aktuální i dlouhodobé projekty. Věříme, že se stanete našimi spokojenými zákazníky. Více informací naleznete na našich firemních stránkách ZDE

projít na článek

SOA Litoměřice pozvánka na výstavu Tovární komíny, Nové využití ikon průmyslového věku

The post SOA Litoměřice pozvánka na výstavu Tovární komíny, Nové využití ikon průmyslového věku appeared first on Státní oblastní archiv v Litoměřicích.

projít na článek

Spuštění nového webu

Vážení zákazníci a partneři, aktuálně pro Vás máme spuštěnou novou firemní internetovou prezentaci eko-kominy.cz Věříme, že nová prezentace bude pro Vás příjemnější na orientaci a dozvíte se zde nové informace z naší firmy i oboru těchto služeb.

projít na článek

Nerezový komín vedený po fasádě

Dodatečná instalace komínu může být poměrně komplikovaná a udělat z vašeho již zabydleného domu na čas staveniště. Lehké nerezové komíny vedené po fasádě jsou tedy alternativou pro již zařízené domy a jejich majitele, kteří si chtějí večer sednout napříkl

projít na článek

Čistý komín, aneb co pálit a nepálit v kamnech

Před několika měsíci začala fungovat mobilní aplikace a internetová stránka www.cisty-komin.cz. Netradičním způsobem upozorňuje na problematiku znečišťování ovzduší. Projekt neziskové organizace Čisté nebe, se rozeběhnul na území Moravskoslezského kraje.

projít na článek

Kouřovody

Kouřové roury Do nabízeného sortimentu patří: kouřové roury, kouřové roury s klapkou nebo s čistícím otvorem, kouřové záslepky, kolena 45° a 90°, T-kusy, komínové zděře a komínové růžice, žaluzie z kouřovodů a přechodky kouřovodu, komínové redukce (např.

projít na článek