Elektřina v rukou umělců

Ve čtvrtek 6. března 2014 vy la v den ku E15 fotografie s popisem o festivali iLight Marina Bay. Přin me doslovn přepis.

projít na článek

8 KONFRONTAČNÍ PŘEHLÍDKA DĚL MLADÝCH UMĚLCŮ květen červen 2005

fotogalerie z vernisáže The post 8 KONFRONTAČNÍ PŘEHLÍDKA DĚL MLADÝCH UMĚLCŮ květen červen 2005 appeared first on GALERIE XXL.

projít na článek

Sonáta pro Elišku, hudební hrací strojky pro děti.

Melodie hrací strojek Sonáty pro Elišku roztomilý dáreček pro malé i velké Zatočíte kličkou a linou se příjemné retro melodie. Držte strojek rukou na stole a druhou rukou točte, ihned má strojek silnější zvuk, hádejte proč?

projít na článek

Pohled ředitele

Pohled ředitele Galerie XXL Ladislava Paura na současný stav umění a podporu mladých umělců v České republice. The post Pohled ředitele appeared first on GALERIE XXL.

projít na článek

Street art galerie umění pod širým nebem

Street art, nebo také pouliční umění, proměňuje šedivé zdi a nevzhledné průchody v barevné a živé obrazy. Ty přitahují pozornost kolemjdoucích a probouzejí v nich emoce, myšlenky a inspiraci. Jedním z nejkrásnějších aspektů street artu je to, že nemusíte

projít na článek

Pro koho je výkup elektřiny výhodný ?

Elektřina hraje v moderním životě nedílnou roli, protože pohání téměř všechny aspekty našich každodenních činností. Vzhledem k tomu, že poptávka po energii stále roste v důsledku rostoucí industrializace a digitalizace, je velmi důležité pochopit, kdo má

projít na článek